Inspiration for the New Home

Now that all of the moving boxes are unpacked and we’re finally settling into the new place, I thought it might be about time for me to gather up some inspiration for decorating it. I love our new place since the white walls mean it has so much more light than our previous apartment, even if it is a bit more snug. Lately I’ve found my tastes shifting quite a bit when it comes to decor (can you believe I used to be all about beige and romantic country style?), and I’m really loving simple airy spaces with lots of white, with a hint of black and gold thrown in the mix. (Just don’t tell my boyfriend since an all neutral home is practically his worst nightmare). 

We’ve kept most of our furniture from the old place, but I plan on making a few little new additions here and there, with some accessories, art and definitely new pillows (any fellow pillow addicts out there?). There’s also one bigger item on the shopping list, since our old couch is just way too big for our cozy new living room. I can definitely feel a trip to IKEA coming up…

Nyt kun kaikki muuttolaatikot on purettu ja paikka alkaa pikku hiljaa näyttää jo kodilta, niin ajattelin että voisi olla hyvä aika kasailla vähän sisustusinspiraatiota uutta kotia varten. Tykästyin heti meidän uuteen asuntoon koska valkoisten seinien ansiosta täällä on niin paljon enemmän valoa kun vanhassa kämpässä, vaikka tilaa onkin vähän vähemmän. Sisustusmakuni on myös muuttunut melkoisesti viime aikoina (voitteko kuvitella että suosikkijuttuni olivat ennen beige ja maalaisromanttinen tyyli?), ja rakastan nykyään simppeleitä tiloja joissa on paljon valkoista ripauksella mustaa ja kultaa. (Mutta älkää kertoko miehelle koska valkoinen on käytännössä sen inhokkiväri).

Suurin osa huonekaluista tuli vanhasta kodista, mutta ajattelin silti tuoda jotain uutta pienillä jutuilla kuten sisustusesineillä, printeillä ja ehdottomasti uusilla tyynyillä (muita tyynyaddikteja?). Ostoslistalta löytyy myös yksi isompikin juttu, nimittäin vanha sohva on uuteen pikkuiseen olohuoneeseemme vähän liian iso. Ikea reissu siis tulossa…

Inspiration for the New Home | Shakespeare & Sparkle

Chhatwal & Jonsson pillows / SS Print Shop print / Jonathan Adler zebra dish / Diptyque Mimosa candle / Rug, basket & couch IKEA.

Image sources 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

0

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *