fave5New favorite blog: Jonnamaista

Heippa kaikki ja ihanaa perjantaita! Muistatteko kun viime viikolla valitin siitä kuinka minulla on ollut liikaa töitä? No, tällä viikolla olenkin sitten saanut olla kotona oikein kunnolla. Sairastuin maanantaina sinnikkääseen flunssaan, ja loppu viikko onkin tullut vietettyä sohvalla teekupin ja nenäliinapaketin seurassa. Sairaana oleminen on aina kurjaa, mutta toisaalta pieni tauko töistä oli ihan paikallaan. Toivottavasti olen kuitenkin huomenna jo sen verran kunnossa että pääsisin pitkästä aikaa tapaamaan kavereita pitkän kesätauon jälkeen.

Pari kivaa pientä juttua tästä viikosta: Doctor Whon kahdeksas kausi alkoi vihdoin (ensimmäinen jakso oli ihan loistava) ja liityin vihdoin Twitteriin, minut löytää nimellä @ShakespeareJen. Lisäksi sain tällä viikolla viimeisetkin reissupostaukset uunista ulos, eli ensi viikolla palataan taas tavallisiin postausaihesiin. Hyvää viikonloppua!

Happy Friday y’all! This week has been all about taking it easy for me. On Monday I came down with a nasty cold, and have been spending the rest of the week wrapped up in blankets on the couch with a packet of tissues and a cup of tea (sounds sexy, right?). Being sick always sucks, but on the other hand I’ve welcomed this break from working. Hopefully I’ll be well enough tomorrow to see my friends after a long summer break.

A couple little fun exciting things that also happened this week: Doctor Who’s eight season finally begun (I loved the first episode) and I finally bit the bullet and joined Twitter, you can find me with the name @ShakespeareJen. This week I also got the last travel posts out, which means that next week it’ll be back normal. Have a good one!

fave1

 Favorite outfit: Printed jumpsuit & Panama hat

fave2

Favorite DIY to try: Gold Marbled Pencil Cup

fave3

Favorite find: How He Asked, a website filled with the cutest real life proposals.

fave4

 Favorite quote.