Blog Anniversaire & Charlotte Tilbury Lipstick Giveaway

Happy Sunday lovelies! Today’s the day that this little place on the internet turns three years old. (We’ve finally outgrown the terrible twos!). When I first pressed publish on that very first post three years ago (a New Year’s Resolutions in case you’re interested), I never could’ve guessed what an amazing experience blogging would be. In the past three years both Shakespeare & Sparkle and I have grown a lot, but what hasn’t changed is that sharing the things I love in this little space still continues to inspire me every day.

Blog Anniversaire & Charlotte Tilbury Lipstick Giveaway | Shakespeare & Sparkle

As a rather shy person, blogging has helped me come out of my shell, gain confidence and step out of my comfort zone. Especially during the past year, as I’ve really been finding my blogging feet, I’ve also gotten more comfortable in myself and knowing what truly I like. Blogging has already given me some incredible opportunities, and I’ve also gotten to know some seriously lovely people. I can’t wait to see what year four has in store for Shakespeare & Sparkle.

Top 10 Posts on Shakespeare & Sparkle

 1. 6 Ways to Simplify Your Life
 2. My Spring Capsule Wardrobe
 3. Best Budget Beauty Buys
 4. 5 Books to Kick Off the New Year
 5. My Autumn Capsule Wardrobe
 6. The One Stop Palette You Need in Your Stash
 7. Sunday Pinspiration
 8. Chanel Boy – The Lipstick not the Bag
 9. Lancome Energie de Vie
 10. The New Thing | L’Oréal Cushion Foundation

So what am I doing to celebrate my blog anniversaire? For today, I’ve basically got the perfect Sunday planned. We slept in and spent the morning cuddling the pups, and now we’re heading out for a lazy Sunday brunch at our favourite café.

Blog Anniversaire & Charlotte Tilbury Lipstick Giveaway | Shakespeare & Sparkle

The Charlotte Tilbury Lipstick Giveaway

So, to celebrate the third birthday of Shakespeare & Sparkle, and to say a massive thank you to all of you who continue to read my ramblings on a regular basis, I wanted to do a little giveaway. And since I’ve recently gotten quite obsessed with Charlotte Tilbury, I couldn’t think of a better brand to pick. I’ll be giving away my favourite everyday nude, the Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G lipstick in Bitch Perfect. All you have to do to participate in the giveaway, is to pop a note in the comment section. (And don’t forget to include your email!). I’ll announce the winner in next week’s Sunday post, on 5th of February. Good luck & bisous!

0
(Visited 18 times, 1 visits today)

24 Comments

 1. Hanna 29 January, 2017 at 10:16

  Happy 3rd birthday Shakespeare & Sparkle!

  Reply
  1. Jenni 30 January, 2017 at 10:54

   Thanks Hanna! xx

   Reply
 2. Rita Valente 29 January, 2017 at 12:08

  Happy blog anniversary!! I’ve been reading your blog for quite a few months now and I have to say it has become one of my favourite blogs ever!!
  ritavalente97@gmail.com

  Reply
  1. Jenni 30 January, 2017 at 10:55

   Thank you Rita, I’m so glad to hear that! xx

   Reply
 3. Kata 29 January, 2017 at 13:31

  Löysin tän sun blogin muutamia kuukausia sitten ja RAKASTUIN! Visuaalinen ilme on mitä upein ja sommittelu sun kuvissa niin taitavaa, miten teetkin sen!? Paras osuus lienee kuitenkin se, että ensi syksynä englannin kielen ylppärit odottavat, ja oon yrittänyt lueskella mahdollisimman paljon englanniksi haha. Sun teksti on niin hyvää kunnollista, että sitä on oikeasti mukava lukea ! Ja Charlotte Tilburyn meikkejä himoitsen vaan Suomeenkin myytäväksi…..

  Reply
  1. Jenni 30 January, 2017 at 10:59

   Oi kiitos ihanista kehuista <3. Mä joutuisin kyllä varmaan vararikkoon jos Charlotte Tilburyn meikkejä saisi Suomesta, sen verran niitä on tullut tilailtua muutenkin.. 😀 xx

   Reply
 4. Tuuli 29 January, 2017 at 17:42

  Olen varsin tuore lukija, mutta blogisi on noussut suosikkieni joukkoon! Pidän sekä kuvaus- että kirjoitustyylistäsi, täydellinen paketti! 🙂

  Reply
  1. Jenni 30 January, 2017 at 10:59

   Kiitos Tuuli! 🙂 xx

   Reply
 5. Miili 29 January, 2017 at 21:29

  Itse olen seuraillut jo jonkin aikaa, nämä blogin kuvat ovat vaan ihan mielettömiä! Niin inspiroivia ja kauniita katsella 🙂

  Reply
  1. Jenni 30 January, 2017 at 11:01

   Kiitos, tosi ihana kuulla että tykkäät! 🙂 xx

   Reply
 6. Laura 30 January, 2017 at 05:03

  I love your blog, always looking forward for your new post. I think Shakespeare and Sparkle is one of the prettiest Finnish blogs I’ve come across. Bright, flat lays, French chic. Not only the blog is aesthetically pleasing but fun, interesting posts. Happy Anniversary!

  Laura xx Laurantaina Beauty Blog

  Reply
  1. Jenni 30 January, 2017 at 11:03

   Thank you Laura, hearing that means so much to me! xx

   Reply
 7. Jenny 03 February, 2017 at 12:51

  Aivan mahtavaa että olet taas pienen tauon jälkeen back in business – olen seurannut sun blogia jo jonkin aikaa ja ehdin vähän ikävöidä tätä päivien piristystä 🙂 Tilburyn meikeistä ei ole vielä omakohtaista kokemusta, mutta monelta olen kuullut niistä hyviä kokemuksia, erityisesti noista huulipunista.
  Jos saa samalla esittää pienen postaustoiveen, niin mua kiinnostaisi sun mahdolliset kokemukset meikin kiinnityssuihkeista. Niitä tuntuu nyt olevan lähes joka merkillä eri hintaluokissa tarjolla, vaikea päättää että a. onko sellainen nyt hankittava ja b. millaisen sitä sitten hankkisi 😀
  Hyvää vuosipäivää!

  Reply
  1. Jenni 04 February, 2017 at 10:54

   Kiitos Jenny! Ihana kuulla että olet seuraillut jo jonkin aikaa, ja minustakin on todella kiva olla taas back in business 😀 Kiitos myös tosi hyvästä postaustoiveesta, laitan ehdottomasti korvan taakse! xx

   Reply
 8. Jessy 03 February, 2017 at 15:28

  I’ve been reading your blog for around two years now, and it’s been so lovely to watch you and your content grow. I’m a wannabe Parisian girl at heart, and I love your love for Paris, books and beauty ❤ Thanks for this giveaway, Jenni! X

  Reply
  1. Jenni 04 February, 2017 at 10:51

   I can’t believe you’ve been reading my blog for two years Jessy! Thank you so much for continuing to stop by this little space, it means so much to me ♥ xx

   Reply
 9. Molly 04 February, 2017 at 01:56

  Happy blog anniversary 🙂 Your blog and photos are amazing!

  molly–louise.blogspot.co.uk

  Reply
  1. Jenni 04 February, 2017 at 10:46

   Thanks Molly, glad to have you along! 🙂 xx

   Reply
 10. missamelie 04 February, 2017 at 02:10

  Congratulations on your 3rd blog anniversaire. I know that it means a lot 🙂

  Reply
  1. Jenni 04 February, 2017 at 10:42

   Thank you Missamelie, it really does 🙂 xx

   Reply
 11. frenchgirl 04 February, 2017 at 16:28

  Hello Jenni!!!
  Happy blog birthday. Thank you for the chance. The lipstick is very cute 🙂

  Reply
  1. Jenni 04 February, 2017 at 19:41

   Hello frenchgirl! Thanks for stopping by 🙂 xx

   Reply
 12. agirlwholovesbeauty 05 February, 2017 at 13:27

  I am very happy for your achievement. I hope you celebrate the blog birthday for a long time.

  Reply
  1. Jenni 05 February, 2017 at 19:16

   Thanks sweetie! xx

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *