The Happiest Place on Earth

DSC_0131

Kävimme Disneylandissa viimeksi ollessamme Pariisissa, ja rakastuin paikkaan sen verran että tiesin haluavani käydä siellä tälläkin kerralla. Lisäksi törmäsin jatkuvasti metrossa mainoksiin uudesta Rottatuille-laitteesta jota halusin ehdottomasti päästä kokeilemaan. Ostettiin päivän lippu molempiin puistoihin, suunnattiin Disneylandiin heti aamusta ja viivyttiin sulkemisaikaan. Se oli ihan täydellinen kesäpäivä, aurinkoa ja hellettä, hurjia laitteita ja hauskanpitoa.

We visited Disneyland last time when we were in Paris, and I fell in love with the place, so I knew that was something I wanted to do this time as well. Also, the metro stations were full of posters advertising the new Ratatouille experience, that I just had to try. We bought a one day ticket for two parks, went there early in the morning and stayed until closing. It was the perfect summer day filled with sun and fun.

DSC_0111 DSC_0115

♥ Rottatuille alue oli kuin pikku Pariisi ranskalaisine parvekkeineen, bistroineen ja matkamuistokauppoineen. // The Ratatouille area was like a little Paris with the French balconies, bistros and souvenir shops.

DSC_0121

DSC_0191DSC_0127

DSC_0129

♥ Heinäkuisessa helteessä vettä ja muita juomia kului litratolkulla. Veden lisäksi kannattaa varautua jonottamiseen, sillä heinäkuussa jonot suosituimpiin laitteisiin voivat olla jopa puolitoista tuntia.

// It was nearly +30 degrees so we had to drink a whole lot of water. In addition to water, be prepared to queue, since in July the queues for the most popular rides can be up to one and a half hours.

DSC_0141

♥ Ruususen linna on varmaan parasta Disneylandissa. // This castle gets me every time.

DSC_0146 DSC_0149 DSC_0153 DSC_0162 DSC_0172 DSC_0200

♥ Sulkemisaikaan Disneylandissa on ihan mieletön ilotulitus ja valoshow, joka on täydellinen tapa päättää taianomainen pävä. // At closing time there’s an amazing firework and light show, that is the perfect way to end a magical day.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *