Parisian Sunday

DSC_0251

Sunnuntai Pariisissa oli ihanan rento ja kiireetön päivä, jota minä ainakin kaiken sen kiertelyn jälkeen jo kaipasin. Aloitettiin päivä käymällä Vincennesin markkinoilla, missä oli vaikka minkälaisia herkkuja: tuoreita hedelmiä ja marjoja, leivonnaisia, juustoja ja makkaroita. Ja kaikki oli ihan älyttömän halpaa! Kolme rasiaa marjoja maksoi alle kaksi euroa, joten otettiin sekä vadelmia että mustikoita, joita sitten mussutettiin läheisessä puistossa.

Our Sunday in Paris was a slow and relaxing day, which I frankly needed after all that walking around. We started the day by going to the market in Vincennes, where the tables were full of all kinds of fresh goodies: fruit and berries, pastries, cheeses and meats. And everything was so cheap! Three packets of berries was less than two euros, so we bought both blueberries and raspberries, that we then munched on in a park nearby. 

DSC_0249DSC_0248

DSC_0256

DSC_0278

Iltapäivällä mentiin brunssille aivan uskomattoman hienon näköiseen ravintola La Rotondeen, joka sijaitsee kauniissa vanhassa rakennuksessa place Stalingradilla. Brunssimenu siellä maksaa 25 euroa henkilöltä, mikä ei ehkä ole ihan sieltä halvimmasta päästä, mutta on todellakin sen arvoinen. Nautittiin brunssi ravintolan ihanassa puutarhassa, ja juuri kun oltiin saatu syötyä niin alkoi sataa kaatamalla.

In the afternoon we went to have brunch at the gorgeous restaurant La Rotonde, that’s located in a beautiful old building on place Stalingrad. The brunch menu was 25 euros per person, which may not be the cheapest option, but it was definitely worth it. We enjoyed our brunch in the garden, and as soon as we were done eating it started to rain.

DSC_0266DSC_0258

DSC_0271DSC_0259

Alkupalaksi oli valikoima pikku leivoksia, ja pääsin maistamaan sellaisia herkkuja kuin väitetysti Ranskan parasta leipää, pain au chocolata ja pistaasimuffinsseja, joihin ihastuin ihan totaalisesti.

For starters there was a selection of little pastries, and I got to taste such delicacies as reportedly the best bread in France, pain au chocolat and pistachio muffins, which I immediately fell in love with.

DSC_0261

DSC_0263

Pääruokavaihtoehtoina oli englantilainen aamiainen, Eggs Florentine tai Eggs Benedict pekonilla tai kylmäsavulohella. Itse päädyin ottamaan Eggs Benedictin pekonilla, koska se on jotain mitä olen aina halunnut kokeilla. Ja oli muuten todella hyvää. Juomina oli kahvia ja teetä, sekä valinnainen tuorepuristettu mehu. (En edes tiennyt että appelsiinimehu voi maistua niin taivaalliselta!).

For mains you had the option of an English Breakfast, Eggs Florentine or Eggs Benedict with either smoked salmon or bacon. I went with the Eggs Benedict with bacon, since it’s something I’ve always wanted to try. And it was delicious. For drinks you had as much tea and coffee as you want, plus a fresh juice of your choice. (I didn’t even know that orange juice could taste so heavenly). 

DSC_0268

Jälkiruokavaihtoehtoina oli pannarit vaahterasiirapilla tai mysliä jogurtilla ja tuoreilla marjoilla. Valitsin pannarit, mutta näin jälkeenpäin toivoin että olisin valinnut myslin koska ystäväni annos näytti niin herkulliselta.

For dessert you got to choose between pancakes with maple syrup or muesli with yoghurt and fresh berries. I chose the pancakes, but wished I’d chosen the muesli since it looked so delicious.

DSC_0270

(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *