Marineland Antibes

DSC_0985

Toisena päivänämme Ranskan Rivieralla huristeltiin junalla pikkuiseen Antibesin kaupunkiin, jossa sijaitsee Marineland. Tämä paikka oli oikeastaan koko syy siihen miksi päädyimme etelä Ranskaan. Yksi minun suurimmista haaveistani on päästä uimaan delfiinien kanssa, joten kun Sepi sai selville että Ranskassa on paikka jossa voi tavata delfiinejä, oli meidän tietysti pakko mennä. Ja rakastuin paikkaan ihan välittömästi. Päivän aikana nähtiin merileijonia, pingviinejä, haita, jäärkarhuja, miekkavalaita ja tietysti delfiineitä.

On our second day in the French Riviera, we took the train to a small town called Antibes, where Marineland is. This place was actually the whole reason why we ended up going to the South of France. One of my biggest dreams is to swim with dolphins, so when Seb found out that there’s a place in France where you can meet dolphins, we just had to go. And I loved it, every minute of it. During the day we saw sea lions, penguins, sharks, polar bears, orcas and of course dolphins. 

DSC_0529

DSC_0542

DSC_0549

DSC_0747

♥ Delfiinishow oli tehty Tiki-teemalla, ja taustalla olevien palmujen, musiikin ja luau-tyttöjen ansiosta tunsin olevani Hawaijilla. // The dolphin show had a tiki theme, and the palm trees, music and luau girls made me feel like I was actually in Hawaii.

DSC_0014

My meet the dolphin -stamp.

DSC_0032

♥ I was literally this close to a dolphin!

DSC_0040_2

♥ Pääsin silittämään delfiiniä. Yksi unelma toteutettu! // I got to pet a dolphin. Dream come true!

DSC_0050DSC_0056DSC_0851

♥ Haitunnelissa… // In the shark tunnel….

DSC_0928

♥ En ollut koskaan ennen nähnyt miekkavalaita, ja show oli aivan mahtava. // It was my first time ever seeing Orcas, and the show was amazing.

DSC_0994

DSC_0091

♥ Illalla mentiin syömään italialaiseen La Trattoria ravintolaan, joka oli juuri sellainen meidän tyylinen ravintola. Täällä syötäisiin koko ajan jos asuttaisiin Nizzassa (aina voi haaveilla vai mitä?). // We had dinner at the Italian restaurant La Trattoria, which was totally our kind of place. If we ever lived in Nice, this is where we’d eat every night. (A girl can dream, right?)

DSC_0093

♥ Ei Sepin kanssa katsottu viinilistaa sen kummemmin, pääteltiin vain hinnoista että pieni lasi on varmaan se halvempi. No se olikin sitten pieni pullo, joten tilattiin vahingossa kaksi kokonaista pulloa viiniä 😀 // We didn’t really look at the wine list, but just thought that the cheaper one is probably the smaller glass. Well, it was the smaller bottle, so we accidentally ordered two whole bottles of wine.

DSC_0095

♥ Sepin törkeän hyvä mozzarella di bufala pizza. // Seb’s ridiculously good mozzarella di bufala pizza.

DSC_0099 DSC_0100

(Visited 51 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *