Côte d’Azur Day Three

DSC_0108

Viimeinen päivä Nizzassa päätettiin käyttää extreme rentoutumiseen. Aloitettiin aamu taas menemällä biitsille, mutta tällä kertaa kokeiltiin hotellin partnerirantaa, jonka nimi oli muistaakseni Sportages. Ranta oli vähän kalliimpi kuin Blue Beach, eikä se valitettavasti tarkoittanut parempaa palvelua. Rannalla ei ollut laituria, aurinkovarjosysteemi oli todella sekava ja saimme paikat melko kaukaa merestä. Ei siis oltu tyytyväisiä, eikä siksi viihdyttykään rannalla kovin kauaa. Loppupäivä vietettiin rentoutuen hotellin kattoterassilla, kunnes illalla lähdettiin taas illallispaikan haussa kohti Vanhaa Kaupunkia.

We decided to spend our last day in Nice extreme relaxing. We started the morning by going to the beach again, but this time we decided to try the hotels partner beach Sportages. It was a bit pricier than Blue Beach, but unfortunately that didn’t mean you got a better service. The beach had no dock, the umbrella system was really confusing and we were placed quite far from the sea. So we weren’t very happy and didn’t stay there long. The rest of the day was spent relaxing on the roof terrace of the hotel, until the evening when we headed off towards Vieux Nice again in search of a dinner place.

DSC_0106DSC_0109

DSC_0113

♥ Lounaalle mentiin hotellin kupeessa olevaan sisilialaiseen Villa Corleoneen, josta sai edullisesti aivan valtavan kokoisia ruoka-annoksia. Lisäksi paikka oli oikeasti italialaisten pitämä. // We had lunch at the Sicilian restaurant Villa Corleone right next to our hotel, where you could get huge dishes for reasonable prices. Plus, the place was actually run by Italians.

DSC_0110

♥ Alkupalaksi otettiin melonia ja parmankinkkua, joka on yksi maailman parhaista yhdistelmistä. Onneksi myös päätettiin jakaa annos, koska se oli valtava. // For starters we had melon and parma ham, which is one of the best combos ever. Luckily we decided to share, since the portion was huge.

DSC_0111

♥ Tämä pasta-annos oli oikeasti isompi kuin pääni. // This pasta dish was literally bigger than my head.

DSC_0112

♥ Jälkkäriksi taas gelatoa, tällä kertaa vadelmaa ja vähän erikoisempaa mandariinia. // And gelato for dessert, of course, this time raspberry and a bit more rare mandarin.

DSC_0116DSC_0121

DSC_0123 DSC_0128

DSC_0461

♥ Illalliselle mentiin vanhassa kaupungissa sijaitsevaan pikkuiseen Le Maquis nimiseen korsikalaiseen ravintolaan. Ravintola on todella pienellä sivukujalla, ja siksi vähän hankala löytää mutta ehdottomasti sen etsiskelyn arvoinen. Käytiin täällä itseasiassa jo kaksi päivää aiemmin lounasaikaan, mutta ravintola sattui olemaan silloin kiinni (keskellä päivää?!), joten palattiin myöhemmin uudelleen. Menu oli vain 22 euroa, ja siihen kuului alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Palvelu oli myös todella ystävällistä ja ravintolassa oli ihana tunnelma. Ehdottomasti suosikkiravintolani Nizzassa.

We had dinner at a tiny Corsican restaurant Le Maquis, located in Vieux Nice. It’s on a narrow alley and quite hard to find, but definitely worth the search. We actually came here two days earlier at lunch time, but found the restaurant closed (in the middle of the day?!), so we had to come back later. The menu was only 22 euros and it included a starter, main and a dessert. The service was really friendly and the atmosphere was great. 

DSC_0132

DSC_0133

DSC_0135

♥ Taivaallista hunajapaahdettua lammasta. // The honey roasted lamb was heavenly.

DSC_0136

♥ Maailman suloisimmin tarjoiltu tiramisu. // Tiramisu served in the most adorable way.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *