Splendid Hotel & Spa Nice

DSC_0505

Tähän asti ollaan reissuillamme aina yövytty joko ystävien tai perheen luona, mutta Nizzassa oltiin ensimmäistä kertaa hotellissa. Pitkällisen etsikelyn (ja minun puoleltani panikoinnin) jälkeen päädyttiin neljän tähden hotelliin Spledid Hotel & Spahan. Ja viihdyttiin kyllä todella hyvin. Hotellin sijainti oli loistava, sillä sen lähellä oli paljon hyviä ravintoloita, ja se oli vain kymmenen minuutin päässä sekä juna-asemasta että Promenade des Anglaisista. Meidän huone oli pieni mutta moderni ja mukava, ja palvelu hotellissa oli todella ystävällistä. Suurin syy siihen miksi päädyttiin tähän hotelliin oli kuitenkin upea kattoterassi ja siellä meillä tulikin vietettyä varmasti eniten aikaa.

Until now we’ve always stayed with friends or family on our trips, but this time in Nice was our first time in a hotel. After much searching (an panicking on my end) we decided on a four star hotel Splendid Hotel & Spa, and we enjoyed our stay very much. The hotel has a great location, with plenty of good restaurants near by and only a ten minute walk to the train station and Promenade des Anglais. Our room was small, but modern and comfy, and the service was great. However, the biggest reason we ended up choosing this hotel was the gorgeous roof terrace, and that’s where we spent most of our time.

DSC_0404

♥ Näkymä kattoterassilta. // The view from the roof terrace.

DSC_0402

♥ Aloitettiin joka aamu herkullisella hotelli aamiaisella kattoterassilla. // We started each morning with a delicious hotel breakfast on the roof terrace.

DSC_0509 DSC_0510

♥ Iltaisin palattiin aina porealtaalle rentoutumaan. // In the evenings we got back to the hotel and relaxed in the jacuzzi.

DSC_0511DSC_0516

♥ Kattoterassilta löytyi myös pieni uima-allas. // There was also a swimming pool on the roof terrace.

DSC_0517

♥ Mansikkaskumppa drinkkejä a la Bar L’Essenciel. // Strawberry champagne drinks a la bar L’Essenciel.

DSC_0384

(Visited 43 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *