Tired of London, Tired of Life

DSC_0139

Tämä oli kolmas kertani Lontoossa, mutta silti päällimmäiseksi jäi fiilis että aika loppui kesken, koska tehtävää ja nähtävää olisi ollut niin paljon. Suurin osa ajasta vietettiin Sepin englantilaisen perheen kanssa, lauantaina käytiin shoppailemassa pikkukaupungissa Lontoon lähellä (jonka nimen olen totaalisesti unohtanut!) ja sunnuntaina koko perhe kokoontui isolle family dinnerille. Pariin päivään saatiin kuitenkin mahdutettua myös vähän nähtävyyksien katselua ja tietysti shoppailua Oxford Streetillä. Lisäksi käytiin Lontoon eläintarhassa, mutta siitä lisää huomenna!

This was all together my third time in London, but I was still left with a feeling that there was so much to do and not enough time. Most of our time in London was spent with Seb’s English family, on Saturday we went shopping to a small town near London (can’t remember the name of it) and on Sunday the whole family gathered for a big family dinner. We did also manage to squeeze in a little sightseeing and of course shopping on Oxford Street. We also visited the zoo, but more on that tomorrow!

DSC_0150 DSC_0152

♥ Käytiin Starbucksissa kokeilemassa uusia Frozen Yoghurt Frappucinoja. Vihdoin jotain mitä minäkin voin Starbucksissa tilata! // We went to Starbucks to try the new Frozen Yoghurt Frappucino. Finally something I can order at Starbucks!

DSC_0173DSC_0177DSC_0180

♥ Jättimäisiä Magnum ilmapalloja Regent Streetillä. // The giant Magnum balloons on Regent Street.

DSC_0296_2

♥ Oltaisiin haluttu käydä Sherlock Holmes museossa, mutta jono sinne ylettyi melkein kadun päähän asti… // We wanted to visit the Sherlock Holmes museum, but the queue stretched far along the street..

DSC_0300_2DSC_0310_2DSC_0313_2DSC_0314_2DSC_0318_2DSC_0321_2

♥ Käveltiin sattumalta pääministerin asunnon ohi. // We happened to walk past the prime minister’s place.

DSC_0325_2DSC_0329_2

♥ Eihän Lontoossa voi käydä käymättä katsomassa Big Beniä. // You just can’t visit London without visiting Big Ben.

DSC_0332_2DSC_0333_2DSC_0334_2

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *