ZSL London Zoo

DSC_0221

Yksi asia minkä Sepi halusi ehdottomasti tehdä Lontoossa ollessa, oli vierailu Lontoon eläintarhassa. Hän oli käynyt siellä aiemminkin, mutta minulle se oli ensimmäinen kerta, ja täytyy sanoa että tykkäsin kyllä kovasti. Pohjoismaisiin eläintarhoihin verrattuna siellä pääsi todella lähelle eläimiä, eikä useimmilla eläimillä ollut korkeita aitoja tai häkkejä, vaan ne olivat niin lähellä että niitä olisi melkein voinut koskettaa. Ehdottomasti must see juttu Lontoossa jos rakastat eksoottisia eläimiä.

One thing that Seb really wanted to do in London was visit the London zoo. He had been there before, but it was a first time for me, and I loved it. Compared to the Scandinavian zoos you could get really close to the animals, and most of them didn’t have high fences or cages, but they were close enough to touch (not that you still should do that though). Definitely a must see in London for all animal lovers.

DSC_0185

♥ Pingviini ranta oli ehdottomasti minun suosikkini. // The penguin beach was my favorite.

DSC_0201

♥ Tällaiset pikkuiset apinat juoksentelivat vapaasti Meet the Monkeys -alueella. // These little fellows were running around in the Meet the Monkeys- area.

DSC_0204

♥ Tämä lintu käytännössä lensi meidän päälle lintutalossa. // This bird practically flew right in front of us.

DSC_0212

♥ Pieniä vuohivauvoja sai käydä silittämässä. // You could pet little baby goats.

DSC_0214 DSC_0218 DSC_0225

♥ Kun olimme siskoni kanssa pieniä uskoimme merihevosten olevan taikaolentoja joita on olemassa vain saduissa, ja siksi merihevoset ovat minulle vieläkin vähän taianomaisia. // I love seahorses and happen to think they’re pretty magical, since when me and my sister were little we thought they only exist in fairy tales.

DSC_0228 DSC_0230

♥ Klovnikalojen akvaarion luona oli hirveästi lapsia hihkumassa “Äiti, se on Nemo!” // There were a lot of children by the clownfish yelling “Mommy, look it’s Nemo!”

DSC_0232 DSC_0235

♥ Äitiapina hoitamassa lastaan (Huomaa sylistä pilkistävät pikku jalat). // This monkey was taking care of its baby. (Can you spot the little feet?).

DSC_0236

♥ Toinen suosikkipaikoistani oli Butterfly Paradise, joka oli iso huone täynnä vapaana lenteleviä perhosia. // Another one of my favorites was the Butterfly Paradise, which was a big room full of beautiful butterflies flying freely all around you.

DSC_0250DSC_0258DSC_0267_2DSC_0274_2DSC_0283_2DSC_0286_2DSC_0290_2

♥ Pieni pala Venetsiaa Lontoossa; joki, silta ja gondolieeri. // A little bit of Venice in London; a bridge, river and a gondolier.

(Visited 43 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Lotta 26 August, 2014 at 13:22

  Ihania kuvia! En kestä tota vuohivauvaa <3_____<3

  Reply
  1. Jenni 26 August, 2014 at 14:30

   Kiitos! Ja toi vuohivauva oli kyllä aikamoinen sydämensulattaja 🙂

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *