Dinner at Jamie’s

DSC_0169

Kuten kaikki tätä blogia pidempään lukeneet tietävät, olen melkoinen Jamie Oliver fani. Joten yksi ehdottomista jutuista Lontoon to do -listallani oli tietysti Jamien ravintolassa syöminen. Ensimmäiseksi Jamie-kokemuksekseni varattiin pöytä Jamie’s Italian ravintolasta Piccadilly Circuksessa. Ensiksi, en hirveästi pitänyt ravintolan tunnelmasta, sillä se ei ollut mitenkään kovin intiimi. Mutta meidän tarjoilija oli todella ystävällinen (ja hyvännäköinen…brittimiehet ♥), ruoka hyvää ja yllättävän edullista. Joten kaiken kaikkiaan tosi mukava kokemus ja ostettiin jopa matkamuistoksi pieni antipasti lankku (josta olin ihan kohtuuttoman innoissani). Seuraavalla kerralla kokeillaan sitten jotain toista Jamien ravintolaa, ehkä Fifteenia?

As you all know, I’m a major Jamie Oliver fan. So one of my must do -things in London was eating at a Jamie’s restaurant. For my first ever Jamie-experience (yes I just said that) we booked a table at Jamie’s Italian in Piccadilly Circus. Firstly, I have to say that I wasn’t a huge fan of the ambiance at the restaurant, since there wasn’t much intimacy. But our waiter was super friendly (and good-looking, just saying) and the food was good and surprisingly reasonably priced. All in all it was a nice experience and we even bought a little antipasti plank as a souvenir (that I was unreasonably excited about). I’ll definitely want to try other Jamie’s restaurants as well. Maybe next time we’ll go to Fifteen?

DSC_0159 DSC_0160

♥ Alkuruuaksi minä otin paistettuja sieniä, ja Sepi otti tomaatti & mozzarella risottopalloja, jotka olivat kuulemma todella hyviä. // For starters I had the baked chestnut mushrooms, and Seb had the tomato and mozzarella risotto balls, which he loved.

DSC_0164DSC_0161

DSC_0163

♥ Pääruuaksi Sepi otti Jamien Italian hampurilaisen, joka oli kuulemma hyvää muttei mitenkään ihmeellistä, ja pienen annoksen ricotta mykyjä jotka olivat ihan älyttömän hyviä. Minä otin kanaa, joka oli todella mehukasta, mutta omaan makuuni vähän liian tulista (en tykkää chilistä ihan niin paljon kuin Jamie). Kaikki ruuat oli tarjoiltiin todella ihanasti, tykkäsin erityisesti burgerista joka tarjoiltiin puisella lankulla.

For mains Seb had the Jamie’s Italian Burger, which he said was good, but nothing special (although it looked pretty spectacular), and a small plate of ricotta dumplings that were amazing. I had the chicken primavera, which was incredibly juicy, if however a little bit spicy for my taste (I don’t love chili quite as much as Jamie). I loved how everything was served, especially the burger which was on a wooden plank.

DSC_0166 DSC_0165

♥ Jälkiruuaksi Sepi otti sitruunamarenki juustokakkua, ja minä otin frozen yogurtia tuoreiden mansikoiden kera, ja täytyy sanoa että se oli ehdottomasti parasta frozen yogurtia mitä olen koskaan syönyt.

For dessert Seb had the lemon meringue cheesecake and I had frozen yoghurt with fresh strawberries, which by the way was the best frozen yoghurt I’ve ever had. Ah-mazing!

DSC_0168DSC_0352

(Visited 30 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *