Fit Bit: Healthy Food Tips

Fit Bit: Healthy Food Tips | Shakespeare & Sparkle

Neljäs viikko bootcamppia menossa, ja tällä viikolla olen vihdoin päässyt liikunnan kanssa hyvään vireeseen. Maanantain aloitin taas jo tavaksi tulleella zumballa ja venyttelyllä, tiistaina vuorossa oli sali, keskiviikkona pilates ja tänään meinasin vetäistä vielä Body Combatin. Mutta liikunnan lisäksi bootcamppiini liittyi myös ruokatavoitteita, ja tänään kerron vähän mitä pieniä juttuja olen ruokavaliossani yrittänyt muuttaa terveellisempään suuntaan.

The fourth week of bootcamp is halfway done, and this week I’ve finally found a good rhythm with exercising. I started Monday with the usual zumba and stretching combo, did my gym routine on Tuesday and pilates on Wednesday, and today I’m planning on kicking some but at Body Combat. But in addition to exercise, I also had some food related bootcamp goals, and today I thought I’d share some of the small changes I’ve made to eat a bit healthier.

Fit Bit: Healthy Food Tips | Shakespeare & Sparkle

1. Vaihda valmisruoka terveelliseen kotiruokaan

Tämän kevään aikana olen viettänyt monta kiireistä päivää kotona kirjoittaen gradua aamusta iltaan, ja valitettavan usein ruuaksi on tullut tehtyä jotain Ärrän valikoimista löytyvää. Mikä tarkoittaa käytännössä pakastepizzoja ja ranskalaisia kalapuikoilla (ei siis ihmekään että painoa on tullut lisää). Bootcampin aikana olen vaihtanut pizzat salaatteihin ja terveelliseen kotiruokaan yliopistolla.

1. Change frozen pizzas to salad & home made food

During this spring I’ve spent many busy days at home working on my thesis from morning till night, and unfortunately that has lead me to have lunches that I can buy at the nearby kiosk. Which basically means frozen pizza and french fries and fish fingers (no wonder I’ve gained weight). So during the bootcamp I’ve switched the pizzas to salads and healthy home made food.

Fit Bit: Healthy Food Tips | Shakespeare & Sparkle

2. Redbull Detox – smoothiet ja mehut sen sijaan

Koska en voi sietää kahvin makua, niin hoidan iltapäivän megaväsymystä yleensä tölkillisellä RedBullia. Se ei kuitenkaan ole hyväksi linjoilleni (eikä hampaille!), joten olen vaihtanut energiajuomat pirteisiin smoothiehin. Ne ovat paljon herkullisempia ja terveellisempiä ja käyvät myös välipalasta. Suosikkini on käytännössä mikä vain mikä sisältää mangoa. Ja jos en millään selviä ilman kofeiiniannostani, niin turvaudun Fenix hyvinvointijuomiin.

2. Redbull Detox – healthy smoothies and juices instead

Since I can’t stand the taste of coffee, I usually fix the afternoon slump with a can of RedBull. But since it’s bad for both my health and my teeth, I’m switching the energy drinks to bright smoothies. They’re a lot healthier and taste a lot better, plus they also work as a snack. My favourite is basically anything with mango in it.

Fit Bit: Healthy Food Tips | Shakespeare & Sparkle

3. Vaihda karkit hedelmiin ja terveellisempiin vaihtoehtoihin.

Ennen en syönyt karkkia juuri koskaan, mutta koska poikaystäväni on sellainen herkkusuu, niin jatkuvasta karkin mussutuksesta on tullut minullekin paha tapa. Koska tiedän etten kuitenkaan pysty luopumaan herkuista kokonaan, niin olen yrittänyt etsiä niille parempia vaihtoehtoja. Useimmiten selviän luonnon omalla karkilla hedelmillä, mutta silloin kun en vain voi elää ilman palaa suklaata niin tartun valkosuklaisiin Fitness myslipatukoihin.

Mitä terveellisiä ruokavinkkejä teillä on?

3. Switch candy to fruit and healthier options

I never used to eat candy, but since my boyfriend has a massive sweet tooth, constantly munching on sweets has also become a bad habit for me. Since I know that quitting sweets cold turkey isn’t an option for me, I’ve tried to look for healthier options. Most of the time I get by with nature’s own candy fruit, but when I simply can’t live without a bit of chocolate, I’ll grab a Fitness granola bar with white chocolate.

What healthy food tips do you have?

(Visited 46 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *