Pink In Paris

Yves Saint Laurent Rouge Volupte Shine 13 review & swatch | Shakespeare & Sparkle Yves Saint Laurent Rouge Volupte Shine 13 review & swatch | Shakespeare & SparkleYves Saint Laurent Rouge Volupte Shine 13 review & swatch | Shakespeare & Sparkle

Onko kukaan muu siellä haaveillut näistä kauniin kultaisista YSL huulipunista? Minä ainakin olin. Joten pahimmissa gradutuskissani lupasin itselleni että jos saisin sen ensimmäisen version palautettua niin ostaisin itselleni palkinnoksi jotain todella spesiaalia. Pari viikkoa sitten marssin siis Stockalle ja kotiutin tämän kaunokaisen.

Yves Saint Laurent Rouge Volupte Shine huulipunat ovat varmaan näteimpiä koskaan näkemiäni punia. Kultainen putkilo klassisella YSL logolla ja huulipunan sävyyn mätsäävä sivusta löytyvä väriraita, jonka avulla löydät haluamasi sävyn käymättä läpi kaikkia omistamiasi punia (jos olet niin onnekas että omistat useampia näitä kaunokaisia!). Punan koostumus on niin pehmeä että se tuntuu siltä kuin käyttäisit vain huulirasvaa, mutta kuitenkin puna pysyy huulilla paremmin kuin mikään kokeilemani kiiltopuna. Lisäksi on se tuoksu! Nämä tuoksuvat ihan herkullisille hedelmille, ja toisin kuin useimmat huulipunat, jopa maistuvat hyvältä (ei sillä että olisin sitä syönyt, mutta huuliaan lipoo väkisinkin välillä).

Minulla meni pitkään valita minkä sävyn haluaisin, mutta sitten törmäsin numeroon 13, nimeltään Pink in Paris, ja tiesin heti. Lämmin pinkki josta löytyy ripaus kultaista kimalletta, joka tuo kasvoilleni väriä olematta kuitenkaan varsinaisesti “kirkkaan”värinen puna. Ja sitten on tietysti se nimi.. it was basically meant to be.

Anybody else out there drooling after the gorgeous gold YSL lipsticks? I know I was. So in my worst writer’s block for my thesis I promised myself that if I got through it and actually got it done, I’d buy myself something really special. Enter this pretty little thing.

The Yves Saint Laurent Rouge Volupte Shine lipsticks are pretty much what dreams are made of. Gorgeous gold case with the classic YSL logo and a colored stripe to show the shade, that means you won’t have to go through all your lipsticks to find the one you want (if you’re lucky enough to own several of these beauties!). The formula is so amazingly soft that it feels like you’re just wearing lip balm and yet it stays put on the lips better than any other non-matte lipstick I’ve ever tried. Plus there’s the scent! It smells all sweet and fruity, and unlike most lipsticks, it actually tastes good too (not saying I ate it, just that you’re bound to lick your lips at some point). 

For the longest time I couldn’t figure out which shade to get since there’s just too many pretty shades to choose from. But then I ran into number 13 called Pink in Paris, and immediately knew it was the one. It’s a warm pink with tiny hints on gold shimmer that really brightens up my face without actually being a “bright” lipstick. And then there’s the name.. it was basically meant to be. 

(Visited 229 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Pingback: May Favourites | Shakespeare and Sparkle

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *