Topshop @ Zalando

Kuka muu on innoissaan siitä että Topshopia saa nykyään Zalandolta? Jo pelkästään viimeiset pari viikkoa telkkarissa pyörineet Zalandon uudet mainokset joissa ihana (ja ihan älyttömän cool) Cara Delevingne yrittää lausua suomalaisia paikannimiä saivat minut kiinnostumaan näistä uutuuksista. Plus, enää ei tarvitse huokaista pettymyksestä aina kun ihastelen jonkun britti bloggaajan päheää fedoraa tai niitä täydellisiä revittyjä farkkuja, niitä saa nyt Suomesta! Tässä muutama juttu jonka kotiuttaisin mielellään omaan vaatekaappiini.

We can finally buy Topshop in Finland! For the past two weeks Zalando’s new ads where the lovely (and endlessly cool) Cara Delevingne tries to say Finnish words have been running on tv, and already that made me keen to check it out. Add to that the fact that I no longer have to sigh with disappointment every time I drool over some British blogger’s funky fedora or the perfect ripped jeans, and I’m pretty much sold. Here are a few Topshop things I wouldn’t mind finding in my own wardrobe.

Topshop Zalando | Shakespeare & Sparkle

Necklace / Jeans / Vest / Bag / Hat / T-shirt / Shoes

Brittibloggaajat kehuvat jatkuvasti Topshopin farkkuja joten tietysti toivelistaltani löytyvät niin klassisen siniset revityt farkut kuin myös raikkaan keväiset valkoiset. Klassikoihin kannattaa aina panostaa, eikä perus teepaitoja tai raidallisia neuleita voi koskaan olla liikaa. Käärmekuvioisia slip-on tossuja olen himoinnut jo jonkun aikaa, eikä kaapistani myöskään löydy koko elämän sisäänsä mahduttavaa viikonloppulaukkua. Tuo punainen haalari taas oli pakko ottaa kollaasiin koska se on vaan niin upea.

Mitä teidän Topshop toiveista löytyy?

The British bloggers are always raving about Topshop jeans, so naturally my wishlist includes both classic blue ripped jeans and fresh white jeans. Classics are always worth investing in, and you can never have too many basic tees, or striped sweaters. I’ve had my eye on snake patterned slip-ons for a while, and my bag collection is still missing one of those “I can fit my whole life into this” kind of totes. That red jumpsuit I simply included because, well look at it, it’s a show stopper. 

What’s on your Topshop lust list?

Topshop Zalando | Shakespeare & Sparkle

Jumpsuit / Bag / Playsuit / Boots / Sweater / Jeans

(Visited 37 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *