Breakfast In Bed

Breakfast In Bed | Shakespeare & Sparkle Breakfast In Bed | Shakespeare & Sparkle

Our bedroom is definitely my favourite room in our entire apartment, so when Parachute (isn’t that just the cutest name for a company that makes bedding?) asked me to be a part of their campaign to get bloggers talking about what they love about their bedrooms, I immediately knew I wanted to do it. To me the bedroom is the most personal room in the home, since it’s the place where I’ll go to relax after a long day with a  good book and a hot cuppa tea, and where we spend slow Sunday mornings cuddling with the pups.

My favourite thing about our bedroom is naturally the bed. It’s the first thing we ever bought for this apartment, and it just so happens to be the comfiest bed ever. Plus, it has a tufted headboard which is something I dreamed about for years. And just this week we bought new pillows that are the fluffiest and make me feel like I’m sleeping in a fancy hotel. (It’s the little things.) I love climbing into a made bed, and there’s nothing better than freshly washed sheets. What do you love about your bedroom?

Makkari on ehdottomasti suosikkihuoneeni meidän asunnossa, joten kun Parachute (eikö olekin maailman suloisin nimi lakanoita tekevälle firmalle?) pyysi minua mukaan kampanjaan jossa bloggaajat kertovat miksi rakastavat makuuhuonettaan, niin tiesin heti suostuvani. Minulle makkari on kodin persoonallisin huone, koska se on se paikka johon menen rentoutumaan pitkän päivän jälkeen kirjan ja teekupin kanssa, ja missä vietämme rauhallisia sunnuntaiaamuja koirien kanssa köllien.

Suosikkijuttuni makkarissamme on tietysti sänky. Se oli ensimmäinen asia jonka ostimme tähän kämppään, ja sattuu olemaan maailman mukavin sänky. Lisäksi, siinä on napitettu pääty jollaisesta haaveilin vuosia. Ja juuri tällä viikolla käytiin ostamassa uudet tyynyt, jotka ovat muhkeimmat ikinä ja saavat minun tuntemaan kuin nukkuisin jossain hienossa hotellissa. (Se on ne pikku jutut). Rakastan pedattuun sänkyyn kömpimistä, eikä mikään ole parempaa kuin puhtaiden lakanoiden tuoksu. Mitä sinä rakastat makuuhuoneessasi?

Breakfast In Bed | Shakespeare & Sparkle Breakfast In Bed | Shakespeare & Sparkle

Warm & Cozy Colors

My boyfriend is actually responsible for the color scheme in our bedroom, since the day we saw the apartment he said he wanted something that would make him feel like he was safely tucked away in a cave. So we painted the walls a warm sandy beige and added some cozy accents (like that Zara Home fur throw at the end of our bed that I adore!).

Poikaystäväni on itseasiassa vastuussa meidän makuuhuoneen värivalinnoista, koska silloin kun käytiin katsomassa tätä asuntoa hän toivoi makkaria joka tuntuisi kuin kotoisalta luolalta. Joten maalattiin seinät lämpimän hiekan sävyisiksi ja lisättiin lämpimiä sävyjä. (Kuten tuo sängynpäädyssä oleva Zara Homen turkkitorkkupeitto johon olen ihan rakastunut!).

Breakfast In Bed | Shakespeare & Sparkle Breakfast In Bed | Shakespeare & Sparkle Breakfast In Bed | Shakespeare & Sparkle

White Bed Linens

So that our room wouldn’t become too dark we added fresh white linens. White bed linens always make me think of comfy hotel beds, so I knew I wanted to deck our bed all in white. (Can you tell I was going for that French hotel vibe?)

Että huoneesta ei tulisi ihan liian synkän näköinen, niin raikastettiin ilmettä puhtaan valkoisilla lakanoilla. Valkoiset lakanat tuovat aina mieleeni ihanat hotellisängyt, joten tiesin haluavani pukea sängyn pelkkään valkoiseen. (Huomaako että tykkään vähän hotelleista?)

Breakfast In Bed | Shakespeare & SparkleBreakfast In Bed | Shakespeare & Sparkle

Parisian Chic

My love for Paris was obviously carried over to this room as well, and little Parisian themed things are scattered all over the room, from the hotel style pillow cases to photographic prints and the books on my nightstand.

Ei paikkaa ilman Pariisia.. Pariisi rakkauteni kantautui tietysti myös makuuhuoneeseen, ja pieniä pariisi-aiheisia juttuja löytyy siroteltuna ympäri huonetta, hotellityylisistä tyynyliinoista valokuvaprintteihin ja yöpöydällä nököttäviin kirjoihin.

Breakfast In Bed | Shakespeare & Sparkle

(Visited 50 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *