Back to School

back to school

Tervetuloa syyskuu! Syksy on aina ollut suosikki vuodenaikani juuri siksi että silloin palataan kouluun. Kuulun niihin hulluihin lapsiin jotka oikeasti tykkäsivät koulusta, ja kun siihen lisää vielä uudet kynät, muistivihot ja laukun, niin ollaan aika lähellä mun taivasta. Tänään minulla on taas ensimmäinen koulupäivä, mutta vähän erilaisilla tunnelmilla mennään kun käyntiin lähtee viho viimeinen opiskeluvuosi. Mutta se minusta ja perhosista vatsani pohjassa, vilkaistaas nyt tämän koulun aloituksen toivelistaa.

Ne kaksi asiaa joita suurin osa rakastaa syksyssä ovat takit ja saappaat, joten olihan ne pakko ottaa mukaan (lisäksi tarvitsisin ihan oikeasti uudet saappaat). Ja paidat ranskalaisella tekstillä kuuluvat käytännössä vaatekaappini kulmakiviin, joten en yllättyisi vaikka tuo teeppari löytäisi tiensä kaappiini. Mutta kuten joka vuosi kun koulu alkaa, niin olen eniten innoissani uudesta kalenterista ja muistivihosta, ja tuollainen Keep Cup on ollut ostoslistallani pienen ikuisuuden. Kaikki välttämättömyyksiä lukusalissa vietettyihin päiviin..

Welcome September! Autumn has always been my favourite season because of getting back to school. I was one of those crazy kids who actually loved school and add to that the possibility of buying all new pens, notebooks and a bag, and you’ve pretty much described my heaven. Today is once again a first day of school for me, but this time there’s a bit of a different excitement in the air, since this will be my last year at uni. But enough about me and my nervous jitters, let’s get to my back to school lust list. 

The two things that most people love about autumn are boots and coats, so of course I had to throw those in (plus I actually would really need new booties), and shirts with French text are pretty much a staple in my closet, so I wouldn’t be surprised if this tee found its way in. However, as every year when school starts I’m most excited about getting a new calendar and notebook, and one of those Keep Cups has been on my shopping list for ever. Must haves for days spent at lecture halls… 

T-shirt / Lipstick – MAC Creme Cup / Travel Mug / Glasses / Notepad / Coat / Jeans / Boots / Day Planner / Bag

(Visited 29 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Susanna 14 September, 2015 at 04:02

  Musta tuntuu, että taisin just rakastua muun muassa noihin ihaniin farkkuihin, noihin kenkiin, etenkin tohon kuppiin ja vihkoon.. Myös toi laukku näyttää tosi kivalta, eikä toi takkikaan yhtään hullumpi ole… Syksyn tullen on aina extrahankalaa pitää kukkaron nyörit tiukalla!

  Reply
  1. Jenni 07 October, 2015 at 20:00

   Haha 😀 Ihan totta, jotenkin tuntuu että syksyisin tekee aina mieli ostella enemmän!

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *