Rome Day Two: Roaming Around in Rome

DSC_0111

Toinen päivä Roomassa päätettiin omistaa kokonaan nähtävyyksien kiertämiselle. Ja niitä olikin sitten paljon! Lähdettiin liikkeelle jo hyvissä ajoin ja käveltiin Colosseumille ja Palantinolle, sieltä Piazza di Treville, Pantheonille ja lopulta Piazza Navonalle. Minun suosikkini koko reissun nähtävyyksistä oli ehdottomasti Colosseum, jokin sen näkemisessä vaan oli tosi vaikuttavaa. Ja niinkuin aina sanotaan, Rooma itsessään on kuin ulkoilmamuseo, kauniita ja historiallisia rakennuksia löytyy joka nurkalta. Kaiken sen kävelemisen jälkeen oltiin sen verran poikki, että napattiin kotimatkalla lähikadun viinikaupasta pullo maailman parasta valkkaria mukaan, ja vietettiin loppuilta hotellilla rentoutuen.

Our second day in Rome was dedicated to touring as many of the sights as humanly possible. And there was definitely plenty to see! We started out early in the morning and walked all the way to Colosseum and Palantino, from there to Piazza di Trevi and Pantheon and finally Piazza Navona. My favourite sightseeing during the whole trip had to be Colosseum, there was just something so impressive about it. But, as they say, Rome is like a big museum in itself, and there are gorgeous historical buildings around every corner. After all that walking we were pretty beat, so we decided to grab a bottle of the most amazing white wine from the neighbourhood wine shop and just relax at the hotel for the rest of the evening. 

DSC_0037 DSC_0040 DSC_0061

Ensimmäinen italialainen pizza! Ja tietysti sen piti olla Margherita. // My first Italian pizza! And naturally it had to be Margherita. 

DSC_0063 DSC_0085 DSC_0091 colosseum DSC_0122

Marmoririippuvaisena rakastin tietysti näitä yksityiskohtia Colosseumilla. // As a self-confessed marble obsessive I obviously loved all of the details at the Colosseum.

DSC_0127 DSC_0120 DSC_0113 DSC_0142 DSC_0150 DSC_0164 DSC_0163 DSC_0189

Fontana di Trevi oli valitettavasti pienoinen pettymys, koska sen korjaustyöt olivat edelleen kesken, ja se oli enimmäkseen rakennustelineiden peitossa. Kaunis se oli silti, ja voin vaan kuvitella miten upea se on valmistuttuaan.

Fontana di Trevi was a bit of a disappointment, since it was still being restored and under construction. But it was still beautiful, and I can only imagine how gorgeous it will be when it’s done.

DSC_0183

Ensimmäinen gelato Fontana di Trevillä, makuina mango ja kiivi. // I had my first Italian gelato at Fontana di Trevi, the flavours where mango and kiwi.

italy2 DSC_0198 DSC_0227 DSC_0207 DSC_0216 DSC_0223 DSC_0229 DSC_0233

Täydellinen lihapullapasta. // The perfect meatball pasta. 

DSC_0235

(Visited 30 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *