The Sunday Post: Food Coma at Ravinteli Huber

The Sunday Post: Ravinteli Huber | Shakespeare & Sparkle The Sunday Post: Ravinteli Huber | Shakespeare & Sparkle The Sunday Post: Ravinteli Huber | Shakespeare & Sparkle The Sunday Post: Ravinteli Huber | Shakespeare & Sparkle The Sunday Post: Ravinteli Huber | Shakespeare & Sparkle The Sunday Post: Ravinteli Huber | Shakespeare & Sparkle The Sunday Post: Ravinteli Huber | Shakespeare & Sparkle The Sunday Post: Ravinteli Huber | Shakespeare & Sparkle

Ihanaa sunnuntaihuomenta! Koska tällä viikolla ei ole tapahtunut käytännössä mitään, niin palataan vielä viime viikkoon ja 25-vuotis synttäreihini. Haluttiin ennen juhlia käydä Sepin kanssa kahdestaan syömässä ja juhlistamassa synttäreitäni hyvän ruuan ja viinilasillisen merkeissä, ja päädyttiin työkaverini suosituksesta Ravinteli Huberiin.

Ravinteli Huber on aivan keskustorin kupeesta löytyvä biffiravintola, enkä voi käsittää miten en ole käynyt siellä jo aiemmin. Heti sisään astuessamme meitä tervehti todella iloinen ja avulias tarjoilija, ja koko paikka oli ihanan valoisa ja viihtyisä. Tilattiin tarjoilijan suosituksesta possunniskaa, joka oli glaseerattu jollain aivan jumalaisella kastikkeella. Lisukkeeksi otettiin grillattua maissia ja ehkä parhaita koskaan syömiäni ranskalaisia, ja viiniksi talon Riesling. Kaikki oli aivan älyttömän hyvää enkä olisi ikinä uskonut edes saavani ahdettua niin paljon ruokaa itseeni. Jälkkäriksi jaettiin vielä kookospannacotta grillatulla ananaksella ja mangosorbetilla, joka sekin oli taivaallista (siitä huolimatta että inhoan sekä kookosta että pannacottaa!).

Ravinteli Huberista tuli ehdottomasti kerta heitolla uusi suosikkiravintolani Tampereella, eikä tämä jää varmasti viimeiseksi kerraksi. Siellä on kuulemma myös Tampereen parhaat purilaiset, ja vaikka ne nyt jäivätkin ensi kertaan, niin hampurilaisfanina tällainen väite on tietysti pakko käydä testaamassa..

Happy Sunday morning guys! Since pretty much nothing has happened this week, lets take a quick trip back in time to my birthday last week. Before the party me and Seb wanted to celebrate with just the two of us, some good food and wine, and ended up going to Ravinteli Huber after a friend’s recommendation. 

Ravinteli Huber is a steak restaurant right in the centre of Tampere, and I can’t believe I haven’t been there before. As soon as we walked in we were greeted by the friendliest waitress I’ve ever seen, and we got a lovely table right by the window. Because of the waiter’s recommendation we ordered pork, that was glazed with a divine sauce. As sides we had grilled corn and some of the best fries I’ve ever eaten, with a glass of their house Riesling. Everything was absolutely amazing and I would’ve never guessed I could actually fit so much food in me. For dessert we split the coconut panna cotta with grilled pineapple and mango sorbet, which was heavenly, despite the fact that I hate both coconut and panna cotta! 

Ravinteli Huber definitely became my new favourite restaurant in Tampere, and you can bet this won’t be the last time you hear of it. I’ve also been told they serve the best burgers in town, and as a burger enthusiast I’ll obviously have to go test them myself..

(Visited 55 times, 1 visits today)

2 Comments

    1. Jenni 07 May, 2016 at 20:57

      It was so great! I’d literally eat there every weekend if I could afford it. xx

      Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *