New In: Tanya Burr Cosmetics

Tanya Burr Cosmetics review | Shakespeare & Sparkle

Joku on saattanut ehkä huomatakin, että minusta on viime aikoina tullut melkoinen Tanya Burr fani. Joten heti kun kuulin hänen uudesta kosmetiikkamallistostaan tiesin että minun olisi saatava niitä käsiini. Mallistosta löytyy kolme luomiväripalettia, kulmapaletti, huulikiiltoja, ripsiä ja kynsilakkoja (ja lisää on tulossa!). Valitettavasti kynsilakkoja ei toimiteta Suomeen, ja irtoripsitilaisuudet ovat aika harvassa, joten päätin kokeilla luomiväripalettia ja huulikiiltoa. Elin toivossa että tuotteet ehtisivät reissuun mukaan, mutta posti oli tapansa mukaan liian hidas. Olen kuitenkin ehtinyt testailla näitä nyt viikon verran, ja ajattelin kertoa vähän mitä olin niistä mieltä.

As some of you may have noticed, I’ve recently become pretty obsessed with one miss Tanya Burr (or I guess she’s Mrs. Chapman now..), so as soon as I found out she was launching her own beauty line, Tanya Burr Cosmetics,  I put an order in. The line has all together three eye palettes, a brow palette, lip glosses, false lashes and nail polishes (and I hear there will be more to come!). We can’t get the nail polishes delivered to Finland and I’m not a big falsie fan, so I went for an eye palette and a lip gloss. I was hoping to get them before the trip but as usual the post was too slow. I’ve now had about a week to test them out and thought I’d give you my thoughts on them.

Tanya Burr Cosmetics Hollywood Eye Palette review | Shakespeare & Sparkle

Tanya Burr Cosmetics Hollywood Eye Palette

Neutraalien luomivärien rakastajana Hollywood Eye Palette oli aika ilmiselvä valinta. Luomivärien laatu on aivan uskomattoman hyvä hintaan nähden, ne ovat pigmenttisiä ja pysyvät luomilla aamusta iltaan. Uskaltaisin jopa väittää että ne ovat lähes yhtä hyviä kuin Urban Decayn luomivärit.. Pikkuinen paletti on todella kätevä kantaa mukana, ja neljällä sävyllä saa luotua niin luonnollisen päivämeikin kuin dramaattisen smokey eyenkin. Ainut juttu mistä en paletissa niin välitä on sen suloinen pahvipakkaus, mutta tärkeintä onkin se mitä löytyy sen sisältä.

Paletista löytyy neljä lämpimän neutraalia sävyä, jotka ovat kaikki mitä tarvitset neutraaliin silmämeikkiin; vaalea matta Nude Delight, kultainen Gold Coin, pronssinen shimmer Enchantment ja matta ruskea Bookworm (ihanat nimet!). Suosikkisävyn valitseminen on vaikeaa koska tykkään oikeasti kaikista sävyistä, mutta Bookwormissa on vaan jotain erityistä. Vähiten käyttöä minulle löytyy varmasti sävystä Enchantment, koska en vaan ole glitter tyttö ja lisäksi se on sävyistä ainoa joka karisee vähän.

As a lover of neutral shadows the Hollywood Eye Palette was an obvious choice.  The shadows have an amazing quality, they’re really pigmented and stay on all day long. Dare I say they’re almost as good as Urban Decay.. The tiny palette is really convenient for traveling, and with the four shades you can create both natural day looks and more dramatic smokey eyes. The only thing I’m not crazy about in the palette is the cutesy cardboard packaging, but I’m willing to look past that since everything else about it is just golden. 

The palette has four warm neutrals that are all you need for a neutral eye look; light matte Nude Delight, gold shimmer Gold Coin, a bronze glitter Enchantment and a matte brown Bookworm (I love all the names!). Picking a favourite is really tough since I love all the shades, but there’s just something special about Bookworm that makes it unlike any other matte brown I own. I’ll probably get the least wear out of Enchantment, since I’m not a glitter girl and it’s also the only shade that has a bit of fall out. 

Tanya Burr Cosmetics Lip Gloss Lunch Date review | Shakespeare & Sparkle

Tanya Burr Cosmetics Lip Gloss in Lunch Date

Olin kuullut paljon kehuja Tanya Burrin huulikiilloista, mutten vain koskaan rohkaistunut niitä ostamaan. Mutta nyt en voinut vastustaa uutta kultaista pakkausta. Se saa kiillot näyttämään todella kalliilta, vaikka niiden hintalappu ei edelleenkään paljoa verota pankkitiliä. Lisäksi tässä on toistaiseksi paras löytämäni applikaattori, joka saa kiillon levittymään todella tasaisesti. Kiilto itsessään on ihanan pigmenttinen ja kiiltävä eikä tippaakaan tahmainen ja tuoksuu makean hedelmäiselle.

Sävy Lunch Date on hitusen pinkkiin taittava ruskea your lips but better nude. Ihastuin sävyyn alunperin koska se muistuttaa suosikki huulipunaani MAC Patisserieta kiiltomuodossa, ja tästä onkin tullut uusi jokapäiväinen nudeni.

I had heard the praises for the Tanya Burr Cosmetics lip glosses many times before, but never made the jump to try them. But now I simply couldn’t resist the new gold packaging. It’s so chic and makes the glosses look high-end, while they’re still really inexpensive (and how cute is that little heart in the cap). It also has one of the best applicators I’ve found as it makes the gloss go on smooth and even. The gloss itself has a sweet and fruity scent, it adds a decent amount of color and is not sticky at all.

The color Lunch Date is a lovely brown nude with a hint of pink, that’s one of those your lips but better colors. I actually chose it because it looks like my favourite lipstick MAC Patisserie in gloss form, and it has quickly become my go to everyday nude.

(Visited 72 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Heidi 28 September, 2015 at 14:37

  Ja mistä näitä ihanuuksia saa tilattua ??

  Reply
  1. Jenni 28 September, 2015 at 15:40

   Suomeen saa tilattua Feel Uniquelta ? Tosin tällä hetkellä tuo Hollywood luomiväripaletti näyttäisi olevan loppuunmyyty, mutta eiköhän niitä ole lisää tulossa ?

   Reply
  1. Jenni 29 September, 2015 at 09:53

   The shades are all really great! 🙂

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *