The Matte Foundation That Won’t Budge

L'Oréal Infallible 24 Hour Matte review | Shakespeare & Sparkle L'Oréal Infallible 24 Hour Matte review | Shakespeare & Sparkle

Kun syksy alkaa lähestyä niin vaihdan pohjameikkini kevyistä ja kuultavista bb-voiteista johonkin vähän mattaisempaan ja peittävämpään. Olin kuullut paljon kehuja L’Oréal Infallible 24H-Matte meikkivoiteesta sellaisena mattameikkivoiteena josta mattameikkiä inhoavatkin neidit pitävät. Ja koska L’Oréalin True Match on yksi kaikkien aikojen suosikki meikkivoiteistani, niin ajattelin kokeilla voisiko salama iskeä kaksi kertaa.

L’Oréal 24H-Matte on kevyt ja helposti levittyvä mattameikkivoide jonka pitäisi kestää iholla 24 tuntia. Putelin mukaan se on koostumukseltaan medium, peittävyydeltään korkea ja lopputulokseltaan matta. En ole käyttänyt peittäviä mattameikkivoiteita sitten teinivuosieni, jolloin paksut tökötit saivat ihohuokoseni totaalisen tukkoon, joten olin vähintäänkin epäileväinen. Mutta meikkivoide antaa todella kauniin lopputuloksen joka ei tee ihosta liian mattaisen näköistä, eikä huokosten tukkeutumisesta näy merkkiäkään. Tuote on kevyt ja ihana, levittyy helposti ja antaa ihoni hengittää. Sanoisin että se on peittävyydeltään enemmänkin medium, koska se ei todellakaan peitä aivan kaikkea yhdellä kerroksella, mutta sitä saa kerrostettua peittävämmäksi.

Ja sitten siihen isoon kysymykseen: Kestääkö se 24 tuntia? Testasin tätä meikkivoidetta sinä päivänä kun lensimme Italiaan, mikä tarkoitti että se oli ihollani aamuneljästä iltakymmeneen, eli kevyet 18 tuntia johon kuului matkustusta ja lentokentillä hikoilua. Ja nenän pientä kiiltoa lukuunottamatta se kesti naamalla lähes moitteettomana. Saa siis kaksi peukkua minulta!

When autumn starts rolling around I like to switch up my base from all the light & glowy tinted moisturizers to something a bit more matte and full coverage. I’d been hearing lots of rave for the L’Oréal Infallible 24H-Matte foundation in different corners of the internet, as being the matte foundation for people who don’t like matte foundations. And since L’Oréals True Match is one of my all time favourite foundations, I thought I’d find out if lightning could strike twice. 

The L’Oréal 24H-Matte is a non cakey, easy to apply matte foundation that’s supposed to last up to 24 hours. According to the bottle the texture is medium, coverage high and finish matte. Now I haven’t worn a high-coverage matte foundation since my teenage years of wearing horrid cakey foundations that clogged my pores, so I was skeptical to say the least. But as it turns out, the foundation leaves a really lovely finish that doesn’t look too matte (if you know what I mean) and so far it hasn’t made my skin breakout at all. The texture is light and lovely, it’s easy to blend and lets my skin breathe. I’d say the coverage is more of a medium in that it won’t cover absolutely everything in one go, but it’s definitely buildable up to a pretty high coverage. 

And now the big question: Does it last 24 hours? I tested this foundation on the day we left for Italy, which meant that it was on my face from about four in the morning until ten at night, so a good 18 hours with traveling and sweating at airports. And at the end of the day it was still pretty much intact, apart from a bit of shine on my nose. So it gets two thumbs up from me!

(Visited 120 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *