Barcelona Day Two: Sun, Sand & Seafood

DSC_0552

Ensimmäisenä kokonaisena päivänämme Barcelonassa päädyimme viettämään melkein koko päivän rentoutuen rannalla. Kaiken sen Rooman nähtävyyksien kiertämisen ja kävelemisen jälkeen halusin vaan löhötä biitsillä ja ruskettua. Joten suunnattiin Barcelonetalle, vuokrattiin pari naurettavan kallista rantatuolia ja vaan nautittiin lämmöstä. Koska näin meren ensimmäistä kertaa vasta viime vuonna, niin innostun edelleen super paljon aina päästessäni merenrannalle. Voisin oikeasti maata siellä vaikka ikuisuuden kuunnellen aaltoja ja ottaen aurinkoa ja välillä käydä pulahtamassa.

On our first full day in Barcelona, we ended up spending almost the entire day relaxing on the beach. After all the sightseeing and walking in Rome, I really just wanted to lounge around by the sea and get some sun. So we headed off to Barceloneta, rented a couple of ridiculously expensive beach chairs and just  soaked in all that vitamin sea. Since last year was the first time I’ve even seen the sea, it still gets me super excited every time. By the sea is where I’m happiest, I love listening to the waves, lying in the sun and occasionally going in for a swim. 

DSC_0551 DSC_0569
DSC_0555

Lounaalle mentiin La Mar Salada nimiseen meriruokaan erikoistuvaan ravintolaan aivan rannan tuntumassa. Koska minä en oikeastaan syö meriruokaa, niin tilasin pihvin ja ranskalaiset, mutta Sepi tilasi menun johon kuului välimerellinen spagetti, lohi tar tar ja suklaamousse.

We had lunch at La Mar Salada that’s a seafood restaurant right by the beach. Since I don’t really eat seafood, I went with steak and fries, but Seb ordered the menu with mediterranean spaghetti, salmon tar tar and chocolate mousse.

DSC_0556 DSC_0559 DSC_0560 DSC_0562 DSC_0566 DSC_0568 spain2DSC_0599 DSC_0602 DSC_0606

Hiekkaa varpaissa. ♥ // Sand between my toes. ♥

DSC_0609 DSC_0620

Päivän toinen ateria syötiin Tapa Tapassa, joka on nimensä mukaisesti tapas ravintola. Yksi suosikkijutuistani Barcelonassa oli se että jopa halvemmat turistiravintolat oli aina sisustettu todella coolisti ja ajatuksella, ja niissä kaikissa oli aina se jokin oma juttu.

We had our second meal of the day at Tapa Tapa, which like the name suggests is a tapas restaurant. One of my favourite things about Barca was that even all the cheap and touristy restaurants were always well decorated and had a really cool vibe to them.

DSC_0615

Heidän nimikkosangriansa mansikoilla oli niin hyvää että päädyttiin tilaamaan toinenkin kannullinen… // Their signature sangria with strawberries was so good that we actually ordered two pitchers!

DSC_0617

Ekat tapakset Barcelonassa. // Our first tapas in Barcelona.

DSC_0626

Illalla kun aurinko alkoi menemään pilveen, niin käytiin vielä kiertelemässä Barcelonan vanhassa kaupungissa Barri Goticissa. // In the evening as the sun started to go out, we went for a walk around Barri Gotic, the old town of Barcelona.

DSC_0628 DSC_0624 DSC_0625 DSC_0629 DSC_0635

(Visited 45 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *