Barcelona Day Three: Food Markets & Flamingos

DSC_0639

Kolmas päivä Barcelonassa aloitettiin pistäytymällä Starbucksissa, mistä suunnattiin caramel frappucinot kainalossa Parc de la Ciutadellaan. Barcelonassa ei ole montaa puistoa, mutta niihin harvoihin on todella panostettu, ja olisin voinut varmaan käyttää tuntikausia kävellen puiston pieniä katuja ja löytäen kauniita pieniä aukioita täynnä kukkia ja suihkulähteitä. Mutta meillä oli missio löytää Barcelonan eläintarha.

Kaikenlaisten karvakaverien rakastajana Sepillä ja minulla on tapana löytää eläintarha minne aina kun matkustamme. Olen siis käynyt muutamassa eläintarhassa, ja Barcelonan eläintarha on toistaiseksi ainut jota en oikeasti voi suositella. Se oli käytännössä kaikkea sitä mitä eläintarhojen pelkää olevan. Eläimet näyttivät apaattisilta ja asuivat pienissä aitauksissa jotka olivat sotkuisia tai täysin paljaita. Koko kokemuksesta jäi vain paha mieli, ja lähdettiin lopulta edes kiertämättä koko paikkaa. Joten jos olet ikinä Barcelonassa, käytä lomasi johonkin muuhun kuin tämän laitoksen toiminnan tukemiseen.

We started our third day in Barcelona with a Starbucks run, and headed off to Parc de la Ciutadella caramel frappés in hand. Barcelona may not have a lot of parks, but they sure do well the ones they have, and I could’ve probably spent hours walking around the little pathways finding gorgeous nooks with flowers and fountains. But we were on a mission to find the Barcelona Zoo. 

As lovers of all kinds of furry creatures, me and Seb have a habit of seeking out a zoo or marine park every time we travel. So I’ve been to a few zoos, and so far the Barcelona Zoo is the only one I wouldn’t recommend. It was basically everything that you fear zoos are like. The animals looked sad and apathetic and lived in tiny pens that were mostly messy or barren. The whole experience just left us feeling so sad for the animals, that we ended up leaving before even seeing all of them. So if you’re ever in Barcelona, I’d say skip the zoo, it’s not something you’ll want to support. 

DSC_0637
DSC_0647

Barcelona oli täynnä koristeellisia uniikkeja katulamppuja. // Barcelona was full of unique and decorative street lights.

DSC_0638
DSC_0649
spain3
spain4

Nämä riikinkukot kuljeskelivat eläintarhassa ihan vapaana. // These peacocks were roaming around free at the zoo.

DSC_0839
DSC_0720
DSC_0710
DSC_0816

Delfiinishow oli melkoinen pettymys. Allas oli jopa pienempi kuin Särkänniemessä, delfiinit käyttäytyivät aggressiivisesti toisiaan kohtaan (mitä en ole nähnyt koskaan aiemmin) ja kouluttajat olivat delfiinien kanssa kylmiä ja välinpitämättömiä.

The dolphin show was one of the biggest disappointments. The pool was tiny, the dolphins behaved aggressively towards each other (something I’ve never seen before) and the trainers were cold and indifferent towards them.

DSC_0726
DSC_0751
DSC_0858
DSC_0845
DSC_0867spain7DSC_0873

Eläintarhassa kiertelyn jälkeen pistäydyttiin illalla La Boqueriassa, joka on yksi Barcelonan suurimmista toreista, ja täynnä herkkuja tuoreista hedelmistä käsin tehtyihin suklaisiin.

After a few hours at the zoo we headed to La Boqueria, one of the biggest markets in Barcelona, that’s filled with all kinds of yummy things from fresh fruit to handmade chocolates.

DSC_0879spain8DSC_0880DSC_0886

Illalliselle mentiin aivan hotellin nurkilla sijaitsevaan Prudencia del Ravaliin. Ihastuttiin heti pikkuisen ravintolan marmoripöytiin ja cooliin sisustukseen, uskomattoman hyviin tapaksiin ja ravintolaa pyörittävään ystävälliseen mieskaksikkoon (ja omistajan suloisen pörröiseen koiraan joka kuljeskeli ravintolassa ilahduttamassa asiakkaita), ja päädyttiin käymään siellä kahtena iltana peräkkäin.

We had dinner at a little tapas place called Prudencia del Raval right around the corner from our hotel. We immediately fell in love with the marble tables, amazing tapas and two Spanish guys who were running the restaurant (and the owner’s little fluffy dog that walked around gathering belly-scratches from the customers), so much so that we actually ate there two nights in a row.

DSC_0892

Parmesaanisalaatti maailman parhaalla hunaja-vinagrettella. // The parmesan salad with the best honey vinaigrette in the world. 

DSC_0893DSC_0896

Raviolia rakastavan poikaystäväni mukaan täydellinen ravioli. // My pasta-loving boyfriend dubbed this “the perfect ravioli”.

DSC_0897DSC_0903DSC_0906DSC_0909

(Visited 32 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *