New Blog Love: Vilma P.

New Blog Love: Vilma P. | Shakespeare & Sparkle

Valmiina pieneen hyvinvointi-inspiraatioon? Olen lukenut Vilma P.n blogia silloin tällöin jo parin vuoden ajan, mutta viime aikoina olen tosissani tykästynyt sen seuraamiseen. En tiedä johtuuko se siitä että mennään jo kolmannella vuosikymmellä (jaiks!) vai onko prioriteetit muuten vaan muuttuneet, mutta viime aikoina olen huomannut kiinostuvani yhä enemmän terveellisistä elämäntavoista.

Vilma P. on hyvinvointiblogi jota kirjoittaa Vilma, ammattilaismalli ja entinen filosofian opiskelija. Olen aina ihaillut Vilmaa, koska hän tuntuu olevan niitä harvoja ihmisiä joka on onnistunut sovittamaan yhteen kauneuden ja älykkyyden. Hänen bloginsa on pullollaan hyvinvointi-inspiraatiota herkullisista resepteistä liikuntaan ja luonnolliseen kosmetiikkaan, unohtamatta sillöin tällöin asukuvia tai mietiskelevämpiä postauksia. Lisäksi Vilman värikkäät kuvat ja iloinen hymy onnistuvat aina piristämään minua sateisinakin päivinä.

Get ready for some serious wellness inspiration! I’ve been reading Vilma P.’s blog on and off for a couple of years now, but recently I’ve completely fallen in love with it. I don’t know if it’s the fact that I’m getting older (yikes!) or just that my priorities have shifted, but lately I’ve noticed myself becoming more and more interested in living a healthy live.

Vilma P. is a wellness and lifestyle blog written by Vilma, a fellow Finn, former philosophy student and professional model. I’ve always admired her since I feel like she’s one of the few people to have managed to combine both beauty and brains in her blog. Her blog is chockfull of inspiration for living a healthy lifestyle; yummy recipes, exercise tips and natural beauty bits, with the occasional outfit or a more serious post thrown in the mix. As an added bonus, her vibrant photos and radiant smile never fail to cheer up a rainy day for me!

(Visited 42 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *