November Favourites

November Favourites | Shakespeare & Sparkle

Ihanaa maanantaita kaikki! Tänään on marraskuun viimeinen päivä, mikä tarkoittaa tietysti sitä että huomenna on joulukuu ja saa vihdoin laittaa kunnon jouluvaihteen päälle. Suunnitelmissa on jo muutama jouluinen postaus, mutta ennen sitä katsotaan vielä tämän kuun kauneussuosikkeja. Tässä kuussa sain elämäni ensimmäiset geelikynnet, ihastuin uuteen pohjustustuotteeseen ja löysin aika ihanan nudepunan…

Happy Monday guys! It’s the last day of November, which means tomorrow it will be December and I’m finally allowed to go full on Christmas crazy. I’m definitely planning a few festive posts on the blog, but before that let’s look at last month’s beauty faves! This month I had my first ever gel nails and completely fell in love, found a new favourite primer and a pretty gorgeous nude lipstick too…

November Favourites | Shakespeare & Sparkle

Kiehl’s Micro-Blur Skin Perfector

Olen puhunut tästä ihoinhoito/meikkituotteesta aika paljon viimeisen kuukauden aikana, joten ei ole varmasti yllätys että se löytyy suosikeistani. Se on todella kevyt voide joka tekee ihohuokosista välittömästi pienemmän näköiset ja ihosta tasaisemman. Lisäksi se saa meikkivoiteen levittymään tasaisesti jopa ihon kuivien kohtien yli. Postauksen tästä ihanuudesta voit lukea täältä.

I’ve talked about this skincare/makeup product quite a lot this month, so I bet it’s no surprise that it’s in my favourites. It’s a lightweight cream that immediately makes your pores looks smaller and skin smoother, plus it makes my foundation go on even over dry patches without a hitch. You can read my full post on it here.

November Favourites | Shakespeare & Sparkle

Zoeva 104 Buffer

Tämä suti on ehdottomasti suosikkini koko Rose Golden Vol. 2 setistä, ja se on jopa onnistunut syrjäyttämään Beauty Blenderini meikkivoiteen levityksessä. Siinä on maailman pehmeimmät vegaaniset harjakset jotka levittävät meikkivoiteen saumattoman tasaisesti. Plus, onhan se nyt vaan kaunis.

This brush is without a doubt my favourite one from the entire Rose Golden Vol. 2 brush set, and it has even managed to take over my Beauty Blender in applying my foundation. It has the softest vegan bristles that blend foundation onto your skin seamlessly smooth. Plus, it’s just absolutely beautiful.

November Favourites | Shakespeare & Sparkle

L’Oréal True Match Concealer

Koska L’Oréal True Match on yksi suosikki meikkivoiteistani, niin ajattelin että oli jo korkea aika kokeilla sen peitevoide versiota. Ja onneksi kokeilin, koska tämä on ehkä suosikki peitevoiteeni koskaan. Se on todella peittävää (paljon parempi kuin Maybelline Fit Me) ja aivan satumaisen helppoa levittää. Lisäksi sävy Vanilla on iholleni juuri sopiva. Ainut miinus tulee pikkuisesta putelista, koska odotin saavani rahoilleni vähän enemmän vastinetta.

Since the L’Oréal True Match is one of my absolute favourite foundations, I figured it was about high time I gave the concealer a try. And I’m so glad I did, since I think this just might be my favourite concealer ever. It’s has great coverage (much better than the Maybelline Fit Me) and the blendability is amazing. The shade Vanilla is also a great match for my skin. The only thing I wasn’t too happy about is the tiny bottle, I really wished you got more for your money with this one. 

November Favourites | Shakespeare & Sparkle

MAC Mehr

Tykkään sekä lämpimistä nudeista että MACin huulipunista, ja kuluneena kesänä Mehr tuntui olevan se huulipuna joka oli kaikkien huulilla. Se on kaunis lämmin mattapinkki, joka ei jostain syystä tunnu huulilla niin kuivattavalta kuin jotkut MACin mattapunat. Se on yksi niistä my lips but better väreistä ja on kuluneen kuukauden aikana löytynyt huuliltani lähes päivittäin.

You know I’m a lover of both warm nudes and MAC lipsticks, and this past summer Mehr clearly became the lipstick to get. It’s a beautiful warm mauve-y pink with a matte finish, that for some reason doesn’t feel as drying as some of the other MAC mattes. It’s one of those my lips but better colors, and has been my everyday go-to for the past month.

November Favourites | Shakespeare & Sparkle

Gel Nails

Olen tyttö joka rakastaa lakattuja kynsiä, mutta inhoaa kynsien lakkaamista, joten minun olisi varmaan pitänyt arvata että tykästyisin geelikynsiin aikamoisesti. Ihka ensimmäiset geelilakkaukseni sain Indiedays Bloggers Inspiration päivässä, ja ne teki Kynsistudio Zenails. Eivätkä kynteni ainoastaan näyttäneet täydellisiltä, vaan myös pysyivät sellaisina monen viikon ajan.

I’m a girl who loves having polished nails, but hates having to actually do her nails. So I probably should’ve guessed that gel nails would be a hit with me. I had my first ever mani done at the Indiedays Bloggers Inspiration day by Zenails, and not only did my nails look perfectly beautiful, they stayed that way for more than two weeks!

Dadi’ Oil Organic Nail Treatment*

Koska en poistattanut geelilakkauksiani ammattilaisella (tuhmaa, tiedän), niin kynteni olivat aika huonossa kunnossa niiden jälkeen. Mutta levitettyäni kynsille runsaan kerroksen tätä kynsiöljyä, kynteni olivat pian entisensä. Se on tehty melkein kokonaan luonnollisista öljyistä, imeytyy todella nopeasti ja tuoksuu ihanalle.

Mitkä olivat sun suosikkituotteita tässä kuussa?

Since I didn’t have my gel nails professionally removed (naughty, I know), my nails were looking a bit worse for wear afterwards. But after slathering a generous amount of this nail oil on, my nails were soon back to being themselves. It’s almost entirely made of natural ingredients, sinks in like a dream and smells delightful.

What were some of your favourite beauty bits this month?

(Visited 28 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *