Santa Claus is Coming to Town…

Christmas List | Shakespeare & Sparkle

Enää viikko jouluun! Minulla on jo kaikki jouluostokset tehtynä ja luulen että perheenikin on jo joulushoppailunsa tehnyt, mutta niinkuin viime vuonna, niin halusin tänäkin vuonna jakaa mitä omalta joulutoivelistaltani löytyy.

Kaikki kotoisat olovaatteet ovat joka joulu toivelistan must, ja tänä vuonna ihastuin tähän Gina Tricotin pyjamaan joka näyttää paljon kalliimmalta kuin onkaan. Koska meillä on parin viikon päästä edessä muutto, niin listalta löytyy myös pari ihanaa juttua uuteen kotiin. Riviera Maisonin astioita olenkin saanut jo parina vuonna, ja tänä vuonna haaveilen myös pehmoisista valkoisista pyyhkeistä ja Jonathan Adlerin kultaisesta seepra-astiasta. Kauneusjuttuja löytyy tietysti taas listalta paljon, ja Sali Hughesin Pretty Honest kirjan saatoin jo napata itselleni Black Friday aleista. Poikaystävältä toivoin kuusen alle Jo Malonen Mimosa & Cardamom talvituoksua, ja siskolta Naked 2 palettia. Tom Fordin Lips & Boys punista olen haaveillut jo viime joulusta, ja tämä korostussuti täydentäisi mukavasti Zoevan Rose Gold kokoelmani.

Mitä teidän joululahjalistalta löytyy tänä vuonna?

Only a week to go ’till Christmas! I’ve already done all my Christmas shopping and think that my family probably has their gift shopping done as well, but just like last year, I thought I’d still let y’all know what is on my Christmas list.

Cozy lounging clothes are always a Christmas list must, and this year I fell in love with this pajama by Gina Tricot, that looks way more expensive than it is. And since we’ll be moving in a couple of weeks, I also have a few little things for the new home on the list. Riviera Maison dishes are something that I got last year as well, and this year I’m also coveting fluffy white towels and the gold Jonathan Adler zebra dish. Beauty is obviously well represented on the list as well, and I might have already snatched the Pretty Honest book by Sali Hughes for myself in the Black Friday sales. To my boyfriend I hinted that I’d like to find the Jo Malone Mimosa & Cardamom cologne under the tree, and I wished the Naked 2 palette from my sister. I’ve been dreaming of the Tom Ford Lips & Boys lipsticks ever since last Christmas and this highlighting brush is all I need for completing my Zoeva Rose Gold brush collection.

What’s on your Christmas list this year?

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *