The Sunday Post: Christmas in London To-Do List

Christmas in London To-Do List | Shakespeare & Sparkle

Ihanaa sunnuntaita kaikki! Tällä hetkellä olen varmaan Lontoossa viettämässä elämäni parasta aikaa juoden kuumia juomia punaisista Starbucks mukeista ja ihaillen jouluvaloja Oxford Streetillä, joten tämä postaus tulee teille ajastettuna. Olen aina haaveillut joulusta jossain toisessa kaupungissa, joten kun poikaystäväni ehdotti joulua Lontoossa niin aloin heti tekemään kilometrin mittaista to-do listaa. Saatte varmasti tietää kaiken reissusta ensi viikolla, mutta ennen sitä tässä pientä esimakua siitä mitä on tulossa jouluisen Lontoon to-do listani muodossa:

 • Näe jouluvalot Oxford Streetillä (ja South Bankissa!)
 • Syö tikkunekun makuisia herkkuja
 • Käy joulumarkkinoilla
 • Osta jouluneule (ja ehkä pyjamat…)
 • Käy Winter Wonderlandissa Hyde Parkissa
 • Käy luistelemassa
 • Syö Sunday roast Jamie’s Fifteen ravintolassa
 • Käy Space NKssa ja osta Jo Malonen tuoksu
 • Tilaa jouluinen juoma punaisessa Starbucks mukissa
 • Osta Lontoo-teemainen joulukoriste

Happy Sunday guys! By now I should be in London having the time of my life drinking mulled drinks from red Starbucks cups and admiring the Christmas lights on Oxford street, so this post is coming at you scheduled. Christmas in another city has always been a bit of a dream of mine, so when my boyfriend suggested Christmas in London I immediately started making a to-do list about two miles long. I’m sure you’ll get to know all about our trip come next week, but today I though I’d share my Christmassy London to-do list, as a bit of a sneak peek of what might be coming your way…

 • See the Christmas lights on Oxford Street (and South Bank!)
 • Eat all the candy cane flavored treats you can
 • Visit a Christmas market
 • Buy a Christmas jumper (and maybe pajamas..)
 • Visit Winter Wonderland in Hyde Park
 • Go ice skating
 • Have Sunday roast at Jamie’s Fifteen
 • Visit Space NK and buy a Jo Malone scent
 • Have a mulled drink from a red Starbucks cup (and buy one of the mugs too!)
 • Buy a London themed Christmas ornament
(Visited 33 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *