Festive Makeup Look

Festive Makeup Look | Shakespeare & Sparkle Festive Makeup Look | Shakespeare & Sparkle Festive Makeup Look | Shakespeare & Sparkle Festive Makeup Look | Shakespeare & Sparkle Festive Makeup Look | Shakespeare & Sparkle

Tämä joulunaika on minulle ollut aika hiljaista pikkujoulujen suhteen, mutta onneksi viime viikolla minulle tipahti kuitenkin edes yksi pikkujoulukutsu. Rakastan juhlia varten meikkaamista, koska arkimeikkini on tosi luonnollinen ja juhliin saa aina kaivaa esiin kunnon sumusilmät ja punahuulet. Minusta mikään ei tunnu niin jouluiselta kuin klassisen punaiset huulet ja kultaiset silmät, joten tässä luottomeikkini pikkujouluihin, tai miksei ihan vaan joulunviettoonkin…

This Christmas has been a bit of a slow one for me as far as parties go, but last Monday I did get lucky enough to get invited to one Christmas party. I love getting dolled up for parties, since I tend to wear pretty natural makeup on the day to day, and get to bust out a proper smokey eye and bright lipstick. Nothing to me says Christmas like a gold eye and red lips, and this is my go-to festive makeup that’s perfect for parties, or if you just want to get dolled up for Christmas day…

The BASE

Mitä juhlameikkiin tulee, niin haluan jotain mikä kestää myös tanssilattialla villiintymisen, ja L’Orealin Infallible 24H Matte on siksi meikkivoidevalintani. Se antaa iholle melko mattaisen pinnan ja peittää myös tosi hyvin. Koska tämän meikin keskipiste on huulissa ja silmissä, niin halusin pitää pohjan neutraalina ja päädyin siksi nudeen poskipunaan, Max Factor Creme Puff blush sävyssä Nude Mauve. Mutta koska on kuitenkin joulu, niin halusin lisätä iholle vähän hehkua theBalmin Mary Lou-Manizer korostuspuuterin muodossa.

When it comes to party makeup you really want something that’s going to stay put even through shaking it up on the dance floor, so the L’Oreal Infallible 24H Matte is my base of choice. It gives a lovely semi-matte finish and a decent coverage too. Since I went pretty heavy on the eyes and lips with this makeup, I wanted the base to be neutral and went with a nude blush, the Max Factor Creme Puff blush in Nude Mauve. But since it is Christmas after all, I added some serious sparkle on my face with theBalm Mary Lou-Manizer

EYES and LIPS

Kultaiset sumusilmät kuuluvat suosikeihini, ja tiesin heti haluavani käyttää tähän alkuperäistä Naked palettia. Levitin kultaista Half-Baked sävyä koko luomelle ja toin meikkiin vähän ulottuvuutta lisäämällä glitteristä Sidecaria ja kuparista Toastedia luomivakoon. Lopuksi kirkastin vielä silmän sisänurkkia lisäämällä vähän samaa korostuspuuteria mitä käytin kasvoilleni. Piirsin mustat kissarajaukset nestemäisellä eyelinerilla ja suttasin vielä rajauksia Urban Decayn Naked 24/7 Glide On rajauskynällä. Jos kosmetiikkakätköistäni olisi löytynyt irtoripset niin olisin varmaan lisännyt ne, mutta tällä kertaa jouduin tyytymään vaan pariin kerrokseen ripsiväriä. Lopuksi, täydellisiä punahuulia varten punasin huuleni MAC Ruby Woolla, se on klassikko joka kestää myös piparit ja glögit.

Mikä on teidän suosikki pikkujoulumeikki?

There are few things I love more than a golden smokey eye, so I knew I’d be busting out the original Naked palette for this one. I applied the golden shade Half-Baked all over the lid, then added some dimension with glittery Sidecar and coppery Toasted in the crease. Finally I brightened up the inner corner of my eye with a dab of the same highlighter that I used on the rest of my face. I drew a black cat eye with some liquid liner and then smoked it out with the Urban Decay Naked 24/7 Glide On eye pencil. If I had any lashes in my stash I would’ve probably added some, but since I’m all out I settled for a few generous layers of mascara. Finally, for the perfect red lip I put on MAC Ruby Woo, a classic that will last through gingerbread and champagne. 

What’s your go-to festive makeup look?

(Visited 39 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *