Christmas in London

Christmas in London | Shakespeare & Sparkle

Hei ihanat! Me ollaan nyt kotiuduttu pieneltä viikonloppulomalta jouluisesta Lontoosta, ja voin kertoa että se oli juuri niin taianomainen kuin olin kuvitellutkin (ja ehkä vielä vähän päälle). Olin jotenkin ajatellut ettei joulu voisi koskaan tuntua joululta ilman lunta, mutta jotain siinä Lontoon valoissa ja tunnelmassa vaan on mikä sai minulle paremman joulufiiliksen kuin koskaan. Saavuttiin Lontooseen perjantaina, ja vietettyämme suurimman osan illasta jumissa liikenneruuhkassa, meillä ei ollutkaan aikaa muuhun kuin pizzaan ja sohvalla pyjamissa löhöämiseen Notting Hilliä katsellen (ihastuin englantilaiseen telkkariin koska se oli koko ajan täynnä jouluohjelmia). Mutta lauantaina suunnattiin keskustaan ja vietettiin koko päivä nauttien valoista, musiikista ja jouluisista herkuista.

Hello lovelies! We’re now back from our little weekend getaway to Christmassy London, and I can tell you that it was every bit as magical as I imagined (and then some). It’s funny ’cause I never would’ve thought that it could feel like Christmas without snow, but there’s just something about the lights and atmosphere in London that made me feel more festive than ever. We headed there on Friday, and after being stuck in traffic for most of the evening we really didn’t have time to do much else than order Domino’s, lounge on the couch in our pyjamas and watch Notting Hill on tv (I love English tv on Christmas since just about every show is festive). But on Saturday we headed out early and spent the entire day out taking in all the lights, music and festive treats.

Christmas in London | Shakespeare & Sparkle Christmas in London | Shakespeare & Sparkle

Jos on yksi juttu minkä toisin mielelläni mukanani Suomeen, niin se on Jamien ravintolat. Syötiin lounasta Jamie’s Italian ravintolassa Piccadilly Circuksessa, ja nuo sienirisottopallot ja sopivasti nimetty Epic Brownie olivat aivan uskomattoman hyviä (ja miksei kukaan ole kertonut minulle karamellipopcornista?!).

If there’s one thing I’d always love to bring back with me to Finland, it’s Jamie’s restaurants. We had lunch at Jamie’s Italian in Piccadilly Circus, and those mushroom risotto balls and the aptly named Epic Brownie were absolutely amazing (also, why has no one told me about caramel popcorn before?!).

Christmas in London | Shakespeare & Sparkle Christmas in London | Shakespeare & Sparkle Christmas in London | Shakespeare & Sparkle Christmas in London | Shakespeare & Sparkle Christmas in London | Shakespeare & Sparkle Christmas in London | Shakespeare & Sparkle

Oxford Streetin pallovalot olivat vielä kauniimmat livenä kuin kuvissa. // The lights on Oxford Street were even prettier in person than they are in photos.

Christmas in London | Shakespeare & Sparkle

Illalla suunnattiin Winter Wonderlandiin, joka on joka joulu järjestettävä teemapuisto Hyde Parkissa. Se on täynnä upeita valoja, joulumarkkinoita, herkkuja makkaroista creppeihin ja muutamia aika hulluja laitteita. En yleensä jännitä huvipuistoja, mutta nyt käytiin yhdessä laitteessa joka sai minut melko vakuuttuneeksi siitä että kuollaan kaikki. Vaikka puisto olikin näin lähellä joulua tosi täynnä porukkaa, niin siellä kannattaa silti ehdottomasti käydä jos on jouluna Lontoossa.

In the evening we headed out to visit Winter Wonderland, a Christmassy theme park that’s set up in Hyde Park every year. It’s filled with lights, Christmas markets, delicious food from sausages to crepes, a beautiful ice skating rink and some pretty crazy rides. I’m not usually scared of rides, but we actually went on one that made me pretty sure I was going to die. Even though the park was pretty packed, I’d still say that it’s a must see if you’re in London during Christmas. 

Christmas in London | Shakespeare & Sparkle Christmas in London | Shakespeare & Sparkle Christmas in London | Shakespeare & Sparkle Christmas in London | Shakespeare & Sparkle Christmas in London | Shakespeare & Sparkle Christmas in London | Shakespeare & Sparkle Christmas in London | Shakespeare & Sparkle Christmas in London | Shakespeare & Sparkle Christmas in London | Shakespeare & Sparkle Christmas in London | Shakespeare & Sparkle

(Visited 38 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *