The Sunday Post: Sunday Roast at Fifteen

Jamie Oliver's Fifteen review | Shakespeare & Sparkle

Okei, nyt ei taida olla ihan sunnuntai, mutta koska nämä kuvat ovat kuitenkin viime sunnuntailta, niin ajattelin ettei olisi ihan väärin nimittää tätä sunnuntaipostaukseksi. Kiireisen lauantain jälkeen meillä ei ollut sunnuntaille sen kummempia suunnitelmia kuin viettää mahdollisimman paljon aikaa perheen kanssa. Yksi juttu listalta kuitenkin löytyi, nimittäin perinteinen brittiläinen Sunday roast.

Joten tehtiin pöytävaraus Jamie Oliverin Fifteen- ravintolaan ja ahdettiin masumme täyteen possua, Yorkshire puddingia, ja maailman parasta perunamuussia. Se oli ehdottomasti sen arvoista ja paikka oli aivan yhtä ihana kuin ruoka, nurkasta löytyi iso joulukuusi ja taustalla soivat klassiset joululaulut. Illalla suunnattiin sitten poikaystävän perheen kanssa paikalliseen pubiin muutamalle viinilasilliselle. Se oli ihanan rento ja täydellinen lopetus meidän pikku viikonloppulomalle, ja suunnitelmissa on jo seuraava reissua Lontooseen.

Alright, I know it’s not actually Sunday today, but since all of these photos are from last Sunday I figured that it wouldn’t be too much of a stretch to call this a Sunday Post. After spending a busy day out on the town on Saturday, we really didn’t have much plans for Sunday aside from spending loads of time with the family. But there was one thing I really wanted to do, and that was to have my first ever proper British Sunday roast.

So we made a reservation at Jamie Oliver’s Fifteen and stuffed our faces with pork, Yorkshire pudding and the best mashed potatoes I’ve ever tasted. It was definitely worth it, and the place was every bit as lovely as the food, with a massive Christmas tree and some classic Christmas songs playing in the background. In the evening we headed out to a local pub to meet Seb’s family and grab a few glasses of wine. It was the perfect casual way to end our little weekend getaway, and we’re already plotting our next trip to London.

london-christmas24

Minun oli pakko ostaa yksi mince pie kokeiltavaksi, koska se on kuitenkin perinteinen brittiläinen jouluherkku, mutta täytyy tunnustaa että minun makuuni tämä hedelmäpiirakka ei oikein uponnut.

I had to give mince pie a try since it’s a traditional British Christmas treat, but I have to admit that it really wasn’t my thing and Seb ended up eating most of it.

london-christmas15 london-christmas23

Punaiset Starbucks mukit ja uusi ihana jouluneule ♥ Joulusuosikikseni Starbucksista nousi ehdottomasti mulled grape, joka maistuu ihan joululta mukissa.

Red Starbucks cups and a new Christmas jumper ♥ My Christmas favourite from Starbucks was definitely the mulled grape, it’s like Christmas in a cup.

Jamie Oliver's Fifteen review | Shakespeare & Sparkle Jamie Oliver's Fifteen review | Shakespeare & Sparkle Jamie Oliver's Fifteen review | Shakespeare & Sparkle Jamie Oliver's Fifteen review | Shakespeare & Sparkle Jamie Oliver's Fifteen review | Shakespeare & Sparkle Jamie Oliver's Fifteen review | Shakespeare & Sparkle london-christmas29

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *