Merry Christmas Everyone

Merry Christmas | Shakespeare & Sparkle

Ihanaa jouluaattoa! Tänä aamuna hyppään bussiin ja suuntaan äidilleni niin kuin teen joka joulu, mutta halusin vielä ennen sitä käydä pikaisesti toivottamassa kaikille lukijoilleni hyvää joulua. Tämän päivän suunnitelmissa meillä on tallilla käynti, jouluruoka ähky ja lahjojen jakaminen perheen kanssa (minulla on vielä muutama viime hetken lahja paketointia vailla…). Näihin jouluisiin kuviin ja tunnelmiin; Toivottavasti teillä kaikilla on ihana joulu omien rakkaiden kanssa ♥

Merry Christmas Eve everybody! This morning I’ll be hopping on the bus to head to my mum’s for Christmas just like I do every year, but I wanted to come wish you all a merry Christmas and share a few Christmassy snaps. In Finland we celebrate Christmas on the 24th, so my day will be spent stuffing myself with Christmas dinner and opening presents with the family (I still have some last minute gift wrapping to do…). Hope you all have a lovely Christmas with your loved ones ♥

Merry Christmas | Shakespeare & Sparkle Merry Christmas | Shakespeare & Sparkle Merry Christmas | Shakespeare & Sparkle

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *