Best of Beauty 2015

Best of Beauty 2015 | Shakespeare & Sparkle

Vuosi on nyt saatettu päätökseen ja kaikki juhlivat vuodenvaihdetta omalla tavallaan (meillä se tarkoittaa tänä vuonna uudessa kodissa chillailua skumppapullon ja valtavan suklaarasian kanssa). Ennen uudenvuoden juhlintoja halusin kuitenkin tulla vielä jakamaan suosikki kauneusjuttuni kuluneelta vuodelta. En ole koskaan aiemmin postannut vuoden suosikeista, joten päätin skipata perinteisen paras tuote joka kategoriassa- postauksen, ja postata sen sijaan parhaista tänä vuonna tekemistäni kauneuslöydöistä. Osa niistä on brändejä, osa yksittäisiä tuotteita ja osa tuotetyyppejä, mutta kaikki ovat juttuja joihin olen rakastunut kuluneen vuoden aikana. Tässä siis top 10 suosikki kauneuslöytöäni vuodelta 2015.

So the year has come to a close and everyone’s ringing in the new year in the best way they see fit (for us this year it’s chilling at our new home with a bottle of champagne and a massive box of chocolates). But before we all head off to our own celebrations, I thought I’d round up my favourite beauty bits from the past year. I’ve never done a yearly favourites before, and since it’s my first one I decided to skip the traditional best product in every category- type of post, and instead do a round up of the best new beauty things I discovered in 2015. Some of them are brands, some individual products and some types of products, but all of them are things I’ve absolutely loved over the year. So here we go, my top ten beauty discoveries of 2015.

Best of Beauty 2015 | Shakespeare & Sparkle

Garnier Respons Haircare

Garnier julkaisi keväällä uuden Respons hiustenhoitosarjan jonka purnukoihin ihastuin heti ensi näkemältä. Kokeilin vuoden aikana oikeastaan kaikkia sarjan eri shampoita ja hoitoaineita, ja ne olivat kaikki paitsi ihanan hoitavia myös edullisia. Näissä tuotteissa on todella hinta-laatusuhde kohdallaan. Ehdoton suosikkini on avokaadoa ja sheavoita sisältävä sarja, mutta helmiäisshampoo tulee hyvänä kakkosena.

Garnier released their new Respons haircare series in the spring, and I immediately fell in love with it. During the year I tried pretty much every single shampoo and conditioner in the series, and they’re not only lovely but also a great bang for your buck. My favourite is the avocado oil & shea butter series, but the mother of pearl shampoo comes as a close second.

Best of Beauty 2015 | Shakespeare & Sparkle

Zoeva Rose Gold Brushes

Huokailtuani näiden meikkisutien perään kuukausia sain ensimmäisen Zoeva Rose Gold Luxury sivellinsetin joululahjaksi viime jouluna, ja lisäsin sarjan kakkososan kokoelmaani synttäreilläni. Nämä sudit ovat ehdottomasti kauneimmat koskaan näkemäni, eikä niiden laadusta löydy mitään moitittavaa, ja kahdesta setistä löytyy käytännössä kaikki siveltimet mitä tyttö voi tarvita.

After ohhing and ahhing over these brush beauties for months I got my first Zoeva Rose Gold Luxury brush set as a Christmas present last year, and added the Vol 2. to my collection on my birthday. These brushes are some of the prettiest things that I own, the two sets have pretty much every brush you could need and their quality is also amazing.

Best of Beauty 2015 | Shakespeare & Sparkle

Tanya Burr Cosmetics

Syksyn aikana koukutuin Tanya Burrin YouTube videoihin, ja hänen julkaistua oman meikkimalliston tiesin heti haluavani kokeilla sitä. Ihastuin tuotteiden kultaisiin pakkauksiin ja loistavaan laatuun. Edullisesta hinnastaan huolimatta luomivärit ja poskipunat ovat todella pehmeitä ja pigmenttisiä, ja huulikiilto on ainut kokeilemani joka ei oikeasti ole lainkaan tahmainen.

During autumn I became a bit Tanya Burr obsessed, and when she relaunched her cosmetics line I knew I had to give it a go. I fell in love with the gold packaging and the unbelievable quality. Despite being cheap as chips the eyeshadows and cheek products are buttery and pigmented, and the lip gloss is the only one I’ve found that honestly isn’t sticky at all.

Anastasia Dip Brow Pomade

Tämä pieni kulmapurnukka osoittautui vaikeaksi saada käsiin, koska se oli koko ajan loppuun myyty. Ja kokeiltuani sitä täytyy sanoa etten ihmettele. Pomade on helppo levittää, pysyy naamalla koko päivän ja sillä saa pienellä vaivalla täydellisen tarkasti muotoillut kulmat. Tämä on käytännössä ainoa kulmatuote jota olen käyttänyt koko vuonna.

This little pot of brow magic was a hard one to get my hands on, since it was constantly sold out. And after trying it myself, I totally got what all the fuss was about. The pomade is easy to apply and stays put all day long, and with just the tiniest effort you can have the perfect defined brows (all the way up to Cara Delevigne). It’s pretty much the only brow product I’ve used all year.

Best of Beauty 2015 | Shakespeare & Sparkle

Lush Face Masks

Olen ollut Lush fani jo jonkin aikaa, mutta vasta tänä vuonna uskaltauduin kokeilemaan heidän kasvonaamioitaan. Kaikki Lushin kasvonaamiot ovat tuorenaamioita jotka pitää säilyttää jääkaapissa ja käyttää parissa kuukaudessa. Ne tekevät ihmeitä iholle, mutta ehkä vielä sitäkin enemmän tykkään niiden nimistä ja tuoksuista. Suosikkini on Cupcake joka tuoksuu (ja näyttää!) ihan suklaalle ja Rosy Cheeks joka tuoksuu, arvasit oikein, ruusupuskalle.

I’ve been a Lush lover for quite some time now, but it wasn’t until this year that I started dabbling in their face masks. All of their face masks are fresh and come in little pots that you need to keep in the fridge. They work wonders on the skin, but maybe even more than that I love the scents and names. My two favourites are Cupcake that smells (and looks!) like chocolate and Rosy Cheeks that smells like, you guessed it, a bush of roses.

Best of Beauty 2015 | Shakespeare & Sparkle

Max Factor Creme Puff Blushes

Poskipunat ovat minulle yleensä yhden hitin ihmeitä, ja vaikka ihastuisinkin johonkin punaan niin en yleensä osta sitä uudelleen, saatika osta samaa useammassa sävyssä. Kunnes tuli Creme Puff. Ne ovat todella hienoksi jauhettuja puutereita joiden seassa on ripaus korostuspuuteria, mikä antaa iholle todella kauniin luonnollisen hehkun. Ensi-ihastukseni oli Lovely Pink, mutta olen sen jälkeen lisännyt kokoelmaani muutaman muunkin sävyn…

Blushes tend to be a one hit wonder for me, and even if I like a certain blush I’ll rarely repurchase it let alone buy the same one in different shades. But then I found the Creme Puffs. They’re finely milled and marbled with highlights, which means that they give your skin the most beautiful natural glow. My first love was Lovely Pink, but I’ve since bought a few more shades as well…

Best of Beauty 2015 | Shakespeare & Sparkle

Kiehl’s Skincare

Kokeilin tämän vuoden aikana aika montaa Kiehl’sin ihonhoitotuotetta ja ihastuin lähes kaikkiin (ainahan siellä joukossa ainakin yksi huti on pakko olla). Kiehl’sin ihonhoitotuotteet ovat vähän kalliimpia kuin perus markkettikama, mutta niiden vaikutuksen ihossa myös näkee heti. Ehdottomia suosikkejani Kiehl’siltä ovat Midnight Recovery Concentrate, Creme de Corps ja Micro-Blur Skin Perfector.

I tried a fair few skincare bits from Kiehl’s over the past year, and I loved almost all of them (there’s bound to be at least one miss even with as great a brand as Kiehl’s). Their skincare might be a bit pricier than your average drugstore stuff, but you really can see the difference in your skin right away. Some of my absolute faves by Kiehl’s are the Midnight Recovery Concentrate, Creme de Corps and the Micro-Blur Skin Perfector.

Micellar Water

Oli se sitten kalliimpi Bioderma tai edullisempi Garnierin versio, niin misellivedestä tuli tänä vuonna olennainen osa ihonhoitorutiiniani. Se on mielestäni tehokkain ja helpoin tapa meikinpoistoon, kunhan vain pyyhkäiset misellivedellä kostutettua vanulappua kasvojen yli. Ja niinä päivinä kun ei vaan jaksa vaivautua niin misellivesi käy tarvittaessa myös puhdistusaineesta ja kasvovedestä.

Whether it be the expensive Bioderma or the cheaper Garnier version, micellar water became an essential part of my skincare routine this year. It’s the most efficient and fuss free way to remove makeup, since all you have to do is pour it on a cotton pad and wipe over your face. Plus, for those days when you just can’t be bothered you can even pass it off as a cleanser + toner.

Best of Beauty 2015 | Shakespeare & Sparkle

bareMinerals Complexion Rescue

bareMinerals julkaisi uuden meikkipohjan kesällä ja sitä ympäröi heti valtava hehkutus. Lopulta minäkin annoin hehkutukselle periksi ja kokeilin tuotetta, enkä siitä asti ole osannut elää ilman Complexion Rescueta. Se on sävyttävä ja kosteuttava geelivoide joka tuntuu todella kevyeltä iholla, näyttää luonnolliselta ja peittää silti kaiken minkä haluat pysyvän piilossa. Voisin käyttää tätä vaikka joka päivä.

bareMinerals brought out this new base product during the summer, and there was quickly a big hype surrounding it. I eventually gave in to the hype, and haven’t been able to live without the Complexion Rescue ever since. It’s a tinted hydrating gel cream that feels incredibly light on the skin, looks really natural and still covers everything that you need to stay hidden. I could wear this base all day every day.

Best of Beauty 2015 | Shakespeare & Sparkle

Jo Malone Scents

Oh, Jo Malone. Kaunis brändäys, mustavalkoiset pakkaukset ja uskomattomat tuoksut jotka ovat niin uniikkeja ettet löydä niitä mistään muualta (esimerkkeinä Earl Grey tee, kardemumma ja basilika). En ole koskaan oikein välittänyt tuoksujen keräilystä, mutta Jo Malone on saanut minut haluamaan omaa tuoksukokoelmaa.

Mikä on sinun paras kauneuslöytösi tänä vuonna?

Oh, Jo Malone, what’s there to say? The beautiful branding, black and white packaging and the amazing scents that are so unique you’ll never find them anywhere else (I’m talking Earl Grey, Cardamom and Basil). I’ve never really been one to collect perfume, but Jo Malone has definitely made me want to start a perfume collection.

What has been your best beauty discovery this year?

(Visited 34 times, 1 visits today)

2 Comments

    1. Jenni 02 January, 2016 at 10:47

      Thanks so much! 🙂

      Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *