Five to Follow on Instagram

Instagram is without a doubt my favourite source of inspiration (yes, even if you count Pinterest). I love flipping through the beautiful photos that people share on their feeds, while sucking up all the inspiration for berry smoothies, lipstick selfies, perfect flat lays and marble everything. I did one of these posts last year (check it out here), and since it was quite popular, I thought I’d share five of my more recent Instagram obsessions.

Instagram on ehdottomasti suosikki inspiraationlähteeni (juu, jopa parempi kuin Pinterest). Rakastan selailla ihmisten postaamia kauniita kuvia, ja imeä inspiraatiota marjasmoothieista, huulipunaselfieistä, täydellisistä flat layista ja kaikesta marmorisesta. Tein postauksen viidestä suosikki Instagram tilistäni viime vuonna, ja koska siitä tykättiin niin ajattelin tänään jakaa viisi vähän uudempaa Instagram pakkomiellettäni.

Five to Follow on Instagram | Shakespeare & Sparkle

Piggy and Polly are my most recent (and most intense) obsession. They’re two Frenchie sisters who are just about the chicest dogs you’ve ever seen (I mean, just look at that last photo). The feed is filled with beautiful doggy snaps in a monochrome color scheme, and the captions are absolutely hilarious. Plus, whoever could resist a cute pup?

Piggy ja Polly ovat uusin (ja suurin) pakkomielteeni. He ovat ranskis siskokset, ja ehkä tyylikkäimmät koirat mitä tulet koskaan näkemään. Tili on täynnä kauniita koirakuvia harmaavalkoisella väriteemalla, ja kuvatekstit ovat aivan hillittömän ihania. Ja kukapa nyt voisi vastustaa suloista ranskista?Five to Follow on Instagram | Shakespeare & Sparkle

I adore Jenny’s blog Margo and Me, and the Instagram account is just as gorgeous. Her feed is filled with über feminine snaps of fashion, flowers and beautiful Paris, that make her a girl after my own heart. Plus, she recently got married and her feed has been full of wedding inspiration from her fancy French affair.

Rakastan Jennyn blogia Margo and Me, ja hänen Instagram tilinsä on aivan yhtä upea. Se on täynnä super naisellisia kuvia muodista, kukista ja kauniista Pariisista, jotka tekevät hänestä yhden suosikki-ihmisistäni. Plus, hän meni hiljattain naimisiin ja hänen Instagram feedinsä on ollut täynnä hääinspiraatiota heidän upeista ranskalaisista häistään.

Five to Follow on Instagram | Shakespeare & Sparkle

It’s no secret that I adore everything French, the language included. (I actually studied French in school for about five years). French Words is an account that posts a French word, phrase or quote daily, sometimes with cute little illustrations. It’s the perfect way to teach yourself a bit of French language and culture while you’re scrolling through all those photos of lattes.

Ei ole salaisuus että rakastan kaikkea ranskalaista, kieli mukaanlukien. (Opiskelin ranskaa koulussa viisi vuotta). French Words on tili joka postaa ranskankielisen sanan, fraasin tai lainauksen päivittäin, joskus suloisten pienten piirrosten kera. Se on täydellinen tapa opettaa itsellesi muutama sana ranskaa kaikkien niiden lattekuvien lomassa.

Five to Follow on Instagram | Shakespeare & Sparkle

The Pink Diary has probably one of my favourite Instagram feeds of all time, and every photo this girl posts is absolutely gorgeous. She’s the queen of flat lay sharing outfits, beauty and lifestyle bits all in a perfectly curated feminine feed that’s bright and airy with a hint of pink. 

The Pink Diary on yksi kaikkien aikojen suosikki Instagram tileistäni, ja jokainen tämän tytön jakama kuva on yksinkertaisesti upea. Hän on flat layn kuningatar joka jakaa asuja, kauneus- ja lifestylejuttuja täydellisesti valikoidussa feedissään joka on valkoinen ja naisellinen ripauksella pinkkiä.

Five to Follow on Instagram | Shakespeare & Sparkle

I don’t follow that many health and fitness accounts on Instagram, and so far Vilma P. is the only one that has stuck. Her feed is the ultimate inspiration for yummy looking smoothies, healthy breakfasts and yoga poses. It’s the one to follow if you need a bit of a boost to kick your ass into gear with your New Year’s resolutions.

Since I’m always on the lookout for new Instagram accounts to follow, I’d love to know what are some of your favourites?

En seuraa kovin monia fitness tilejä Instagramissa, ja Vilma P. on ainoa joka on pysynyt. Hänen feedinsä on täynnä inspiraatiota herkullisen näköisiin smoothieihin, terveellisiin aamiaisiin ja kinkkisiin jooga asanoihin. Tätä kannattaa seurata jos kaipaat vähän motivaatiota uudenvuoden lupausten aloittamiseen.

Koska etsiskelen aina uusia Instagram tilejä seurattavaksi, niin kuulisin mielelläni mitkä on teidän suosikkeja seurata Instassa?

(Visited 83 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Katja 12 April, 2016 at 21:22

  ihana postaus!!! rakastan koiria ja rupeen nyt heti seuraamaan sitä tiliä 🙂 p.s. törmäsin vahingossa sun blogiin mariannan blogin kautta ja tykästyin heti 🙂 musta on tullu uus seuraaja!

  Reply
  1. Jenni 12 April, 2016 at 23:30

   Kiitos! Ranskikset on kyllä ihania 🙂 Kiva kuulla että jäät seurailemaan! 🙂

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *