Five Faves

Happy Friday guys! I’m sorry if the blog has been feeling a bit neglected this week, but between work and studying for my exam on history of children’s literature, I haven’t had much time to think about blogging. But luckily the last exam of my uni career is now done (and I aced it!) which means that I should have a bit more time in my hands now. I still have my master’s thesis to do, but I have to say that I’m feeling like a winner right about now and think that calls for some celebration. So maybe a shopping day? Have a great weekend you lovely lot!

  1.  Favourite photo: A frenchie looking like the happiest puppy on the planet.
  2. Favourite recipe to try: I know V-day is now over, but these Red Velvet Cake Jars were just too yummy not to share.
  3. Favourite beauty bit: I’m all about the nudes right now, and apparently so is Olivia.
  4. Favourite travel inspo: Even though we were just there two months ago, the London longing is real and I can’t wait to plan our next trip.
  5. Favourite outfit: The trendy Kale sweater with a classic Chanel.

Ihanaa perjantaita tyypit! Sori jos blogi on tällä viikolla näyttänyt vähän autiolta, mutta töiden ja lastenkirjallisuuden historian tenttiin lukemisen keskellä ei bloggaamiselle ole jäänyt juuri aikaa. Mutta nyt kun yliopistourani viimeinen tentti on oikeasti takanapäin (ja se meni vielä hyvin!) niin minulla pitäisi taas olla vähän enemmän aikaa. Vaikka gradun kirjoitusprosessi onkin vielä pahasti kesken, niin pakko sanoa että alkaa olla jo aika voittajafiilis. Saatan jopa juhlistaa tätä pienellä shoppailupäivällä… Hyvää viikonloppua ihanat!

  1. Suosikkikuva: Ranskis joka näyttää maailman onnellisimmalta pennulta.
  2. Suosikki resepti: Tiedän että ystävänpäivä on nyt ohi, mutta nämä red velvet kakkupurkit olivat liian suloisia jättää jakamatta.
  3. Suosikki kauneusjuttu: Olen tällä hetkellä ihan koukussa nudeihin, ja niin tuntuu olevan myös Olivia.
  4. Suosikki matkustus inspiraatio: Vaikka oltiin siellä vajaa pari kuukautta sitten, niin Lontoon kaipuu on taas kova, enkä malttaisi odottaa jo seuraavaa reissua.
  5. Suosikkiasu: Trendikäs kaalineule yhdistettynä klassiseen Chaneliin.
(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *