Five Faves

Happy Friday lovelies! This week has been just wonderful. After studying so hard for my exam, it’s been lovely to have some time off to focus on blogging and spend a bit more laid back week. And last night  my week was made even better when I came home after an especially rough day at work, to find that my boyfriend had ordered pizza and rented The Intern (now that’s love for you ♥). But now I’m off to get my hair done (it’s way over due) and later I just might try to bake a little something for the girls’ night I’m hosting tonight. Have a good ‘un guys!

 1. Favourite outfit: A comfy pair of jeans and a slogan sweater (bonus points for the fact that it says Pardon My French).
 2. Favourite decor bit: I’m currently crazy about succulents, and these hexagon planters look lovely.
 3. Favourite quote: It really is a good week to have a good week.
 4. Favourite accessory: These flats with little ears and winky eyes are too cute.
 5. Favourite illustration: This pretty much looks like my perfect bookcase. 

Heippa ihanat ja mukavaa perjantaita! Tämä viikko on ollut todella ihana. Kaiken sen tenttiin pänttäämisen jälkeen on ollut kiva ottaa vähän vapaata koulujutuista, keskittyä bloggailuun ja ottaa vähän rennommin. Ja eilen kun palasin kotiin poikkeuksellisen rankan työpäivän jälkeen, niin poikaystäväni oli tilannut meille pizzaa ja vuokrannut The Intern elokuvan (se on rakkautta se ♥). Tänään suuntaan taas kampaajalle (ihan liian pitkästä aikaa) ja saatanpa myöhemmin yrittää leipoa jotain illalla meillä vietettävään tyttöjen iltaan. Pitäkää tekin mukava päivä!

 1. Suosikkiasu: Rennot farkut ja teksticollege (bonuspisteitä siitä että paidassa lukee Pardon My French)
 2. Suosikki sisustusjuttu: Olen tällä hetkellä ihastunut mehikasveihin, ja nämä ruukut näyttävät todella cooleilta.
 3. Suosikkilainaus: Tämä todellakin oli hyvä viikko pitää hyvä viikko.
 4. Suosikki asuste: Nämä suloiset kengät pikkuisilla korvilla ja vinkkaavilla silmillä.
 5. Suosikki piirros: Tämä näyttää minun täydelliseltä kirjahyllyltäni.
(Visited 23 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Jenny 26 February, 2016 at 08:35

  I like all your favourites! I am really into succulents as well, I actually only just bought myself two little ones last week. And I have the quote written down in my diary, it is a really good one and I think you should tell yourself that every monday 🙂
  Love,
  Jenny

  Jenny Side Up

  Reply
  1. Jenni 26 February, 2016 at 10:40

   Thanks, Jenny! I also just recently got myself two little plants (and am now trying not to kill them! :D). That’s a really good idea, maybe I should write it down as well 🙂

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *