Current Lifestyle Favourites

Current Lifestyle Favourites | Shakespeare & Sparkle

As I’m sure you can guess, beauty is not the only thing that I love (my heart also beats for burgers and my two puppies among other things). But despite featuring the occasional lifestyle post from new decor bits around my house to some style staples, I’ve never actually done a lifestyle favourites post. I’m not sure if this is something I’ll start doing regularly or not, but since I’ve lately been feeling pretty heart-eyed about a few random things, I thought I’d share them with you.

Niinkuin voitte varmaan arvata, niin kauneus ei ole ainut asia josta tykkään (sydämeni sykkii mm. burgereille ja kahdelle karvavauvalleni). Mutta siitä huolimatta että jaan ajoittain lifestyle postauksia uusista sisustusjutuista tai tyylisuosikeistani, niin en ole koskaan tehnyt lifestyle suosikit postausta. Saa nähdä tuleeko tästä säännöllinen postaus, mutta koska olen viime aikoina ollut aika rakastunut muutamaan satunnaiseen juttuun, niin ajattelin jakaa ne teidän kanssa.

Current Lifestyle Favourites | Shakespeare & SparkleTO SMELL

I love Diptyque candles, but they’re so pricey that I only ever buy about one a year. I’ve been lusting after the Mimosa scented candle ever since my first trip to the Diptyque store in Paris, and now I finally have it on my nightstand. It smells like mimosas and honey, and always makes me think of being on holiday on the French Riviera.

Rakastan Diptyquen kynttilöitä, mutta ne ovat sen verran kalliita että yleensä sallin itselleni vain yhden vuodessa. Olen himoinnut Mimosa tuoksukynttilää siitä asti kun kävin ensimmäistä kertaa Diptyquen myymälässä Pariisissa, ja nyt se vihdoin löytyy yöpöydältäni. Se tuoksuu mimoosan kukilta ja hunajalta, ja muistuttaa minua lomastamme Ranskan Rivieralla.

Current Lifestyle Favourites | Shakespeare & Sparkle

TO DRINK

I became a massive smoothie fan a couple of years ago after discovering Jungle Juice, but I’ve always been suspicious about the ready made smoothies that they sell at supermarkets. I just didn’t believe that they could be the real deal. Until my boyfriend convinced me to try the Innocent smoothies, after which I pretty much yelled that they’re amazing and just made my life. They’re much less expensive than making your own, plus, you don’t have to own a blender. Since then they’ve become a daily staple in my diet and I’m not sure how I’d do without them. My favourite flavour is strawberry banana. 

Minusta tuli pari vuotta sitten smoothie fani kun löysin Jungle Juicen, mutta olen aina ollut jotenkin epäileväinen purkissa myytäviä smoothieita kohtaan. En vaan uskonut niiden olevan sama asia. Kunnes poikaystäväni sai minut suostuteltua kokeilemaan Innocent smoothieita, ja käytännössä huusin että ne ovat parasta ikinä. Valmissmoothiet tulevat paljon edullisemmaksi kuin omien tekeminen, eikä niihin tarvitse blenderiä. Innocentista onkin tullut päivittäinen osa ruokavaliotani, enkä tiedä miten enää pärjäisin ilman niitä. Suosikkimakuni on mansikka-banaani.

TO WEARCurrent Lifestyle Favourites | Shakespeare & Sparkle

If you follow me on Instagram (it’s @yenniy), you will have already seen me wear this top quite a few times, since it’s basically the only thing I wore last month (obviously I wash it though). It’s a little stripey number from Gina Tricot with long t-shirt sleeves and a short polo neck. The strechy fabric makes it one of the comfiest things that I own, but the classic stripe pattern still makes it look sophisticated and put together. 

Jos seuraat minua Instagramissa (se on @yenniy) niin olet jo nähnyt tämän paidan muutaman kerran,  koska olen pitänyt sitä nonstoppina koko viime kuun (pessyt tietysti välillä). Se on pikkuinen raitapaita Gina Tricotista, jossa on vähän pidemmät t-paita hihat ja lyhyt poolokaulus. Sen ribattu kangas on todella rento ja mukava, mutta klassinen raitakuosi tekee siitä samalla tyylikkään ja siistin.
Current Lifestyle Favourites | Shakespeare & Sparkle

TO BUY

Stationery. My love for stationery has been confessed in this blog a few times before, but over the past couple of months I’ve made quite a few lovely stationery discoveries. Really is there anything better than a fancy new notebook or cute greeting cards (preferably with animal related puns)? Two of my favourite sources for stationery bits are Nunuco Design Company and Paperchase

Kirjoitustarvikkeet. Olen tunnustanut rakkauteni kirjoitustarvikkeita kohtaan blogissa aiemminkin, mutta viimeisen parin kuukauden aikana olen tehnyt muutamat todella ihanan kirjoitustarvike löydön. Ja hei, onko mitään parempaa kuin hieno uusi muistikirja tai suloiset postikortit (mielellään eläimiin liittyvillä sanaleikeillä varustettuna)? Suosikkikauppani kirjoitustarvikkeille ovat Nunuco Design Company ja Paperchase.

Current Lifestyle Favourites | Shakespeare & Sparkle

TO LISTEN

I go through phases with music, where sometimes I’ll barely listen to anything at all and sometimes my Spotify playlists will be in constant replay. Right now it’s the latter. Some of the songs I’ve been loving over the past month or so include Roses by The Chainsmokers (which also has the prettiest record cover ever), Honey by Evelina and, slightly embarrassingly, Love Yourself by Justin Bieber.

Käyn musiikin kanssa läpi vaiheita jolloin en kuuntele käytännössä mitään, ja vaiheita jolloin Spotify playlistini ovat jatkuvalla soitolla. Tällä hetkellä menossa on jälkimmäinen kausi. Kuluneen kuukauden aikana suosikkibiiseihini on kuulunut mm. The Chainsmokersin Roses (jolla on myös maailman kaunein levyn kansi), Evelinan Honey ja, vähän nolosti, Justin Bieberin Love Yourself.

TO WATCH

Literally anything to do with superheroes. I’ve always been a bit of a secret comics movie nerd (even though I hate comics), but lately I’ve become completely obsessed with all the superhero shows and movies. During the past month we watched through all four seasons of Arrow (I have a huge crush on Oliver Queen) and two of Flash, and went to see Deadpool at the movies. 

What are some of your current lifestyle faves?

Mitä tahansa missä on supersankareita. Olen aina ollut salaa pieni sarjakuvaelokuva nörtti (vaikka inhoankin sarjakuvia), mutta viime aikoina minusta on tullut pakkomielteinen. Viime kuussa katsottiin läpi kaikki viisi kautta Arrow’ta (olen rakastunut Oliver Queeniin) ja kaksi Flashia, ja käytiin lisäksi leffassa katsomassa Deadpool.

Mitkä on teidän tämän hetken lifestyle suosikkeja?

Follow

(Visited 50 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. Jenni 07 March, 2016 at 13:37

   I am so obsessed with that song! (And anything marble :D).

   Reply
 1. Kaitlyn 10 March, 2016 at 19:12

  Stationary is a true weakness of mine! I might need to search for those notebooks
  x Kaitlyn

  Reply
  1. Jenni 10 March, 2016 at 20:01

   Mine too! The marble notebook is by Nunuco Design Company and it’s gorgeous.

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *