My New Favourite Thing: Lancome Juicy Shaker

My New Favourite Thing: Lancome Juicy Shaker review | Shakespeare a& Sparklea

Let me introduce you guys to my new favourite thing: The Lancome Juicy Shaker. I first saw these babies in Estée Lalonde‘s vlog from the press release, and as soon as they appeared into shops I popped over to give them a go. I wasn’t really thinking of buying one, but after trying it on I was sold. They’re just that good. (So if you want to spare your wallet maybe stay out of the shops, also, maybe don’t read this post). 

Antakaa kun esittelen teille uuden suosikkijuttuni: Lancome Juicy Shakerin. Näin nämä putelit ensimmäistä kertaa Estée Lalonden vlogissa, ja heti kun ne ilmestyivät kauppoihin niin halusin käydä ne katsastamassa. En oikeastaan ajatellut ostavani yhtään, mutta kokeiltuani tätä huulilla olin myyty. Ne ovat vaan niin hyviä. (Jos siis haluat säästää lompakkoasi niin kannatta pysyä kaukana kaupoista, eikä ehkä lukea tätä postausta).

My New Favourite Thing: Lancome Juicy Shaker review | Shakespeare a& Sparklea

Lancome Juicy Shaker

The Lancome Juicy Shaker is definitely one of the funnest new releases this spring. It comes in a little bottle that’s shaped like a cocktail shaker, with a silver top and the gorgeous Lancome rose in the cap. Inside there’s a bi-phase lip oil & pigment, that you need to thoroughly shake up before use. And maybe I’m just a sucker for a gimmick, but I absolutely adore the packaging, and occasionally find myself shaking it just for fun (don’t tell anyone). The strawberry shaped sponge applicator is also unlike anything I’ve ever seen before, and makes applying the gloss a breeze.

But the Lancome Juicy Shaker is not just pretty on the outside, oh no. It feels incredibly comfortable and moisturizing on the lips, and the almond & cranberry oils not only treat dry lips, but also give a gorgeous shine without being the tiniest bit sticky. The shades vary from super sheer to ones with a bit more pigment, and all the shades also have a different yummy scent. I have the shade Meli Melon, a natural pink that smells like melon. To be honest, the scent does remind me of the sweet fruity glosses I wore when I was about seven, but that’s not necessarily a bad thing…

Have you tried the Lancome Juicy Shaker?

Lancome Juicy Shaker on ehdottomasti tämän kevään hauskimpia uutuuksia. Se tulee pikkuisessa cocktail shakeria muistuttavassa putelissa, hopeisella korkilla ja upealla Lancomen ruusulla varustettuna. Sisältä löytyy kaksivaiheinen huuliöljy ja pigmentti, jota pitää ravistaa huolellisesti ennen käyttöä. Ja ehkä minä vain lankean näihin myyntikikkoihin, mutta minusta pakkaus on aivan ihana ja huomaan välillä ravistelevani sitä vain huvin vuoksi (älkää kertoko kellekkään). Mansikan muotoinen sieniapplikaattori on myös aivan ennennäkemätön, ja tekee kiillon levittämisestä helppoa ja nopeaa.

Lancome Juicy Shaker ei kuitenkaan ole vain päältä kaunis kakku. Se tuntuu uskomattoman mukavalta ja kosteuttavalta huulilla, ja manteli- ja karpaloöljyt eivät ainoastaan hoida kuivia huulia vaan antava myös upean kiillon ilman hitustakaan tahmaisuutta. Sävyt vaihtelevat todella läpinäkyvistä vähän pigmenttisempiin, ja kaikilla sävyillä on myös uniikki herkullinen tuoksu. Minulta löytyy sävy Meli Melon, luonnollinen vaaleanpunainen joka tuoksuu melonille. Täytyy myöntää että melonin tuoksu muistuttaa minua niistä makean hedelmäisistä huulikiilloista mitä käytin seitsemänvuotiaana, mutta se ei ole välttämättä huono asia…

Oletteko te kokeilleet Lancome Juicy Shakeria?

signature

CHECK OUT: The Lip Balms that Actually Work & Max Factor Creme Puff blush.

Follow

My New Favourite Thing: Lancome Juicy Shaker review | Shakespeare a& Sparklea My New Favourite Thing: Lancome Juicy Shaker review | Shakespeare a& Sparklea

(Visited 73 times, 1 visits today)

10 Comments

 1. Julia 11 April, 2016 at 12:19

  I’m still not sure about these… When I first saw them in Sephora I thought they were a bit of a gadget, and didn’t think they would become popular! The idea of them is interesting, but the colour is so subtle, I think that if I want a Lancôme product I’d look for something that makes more of a statement. However, the shade that you got looks super pretty, and for a very natural look that would be a nice one to wear around this time of year! 🙂

  Julia x
  Last post: Come to Paris with me | https://juliaspeaksbeauty.blogspot.fr/2016/04/exploring-paris-around-palais-royal.html

  Reply
  1. Jenni 11 April, 2016 at 18:53

   I wasn’t sure about them either, but after trying them on I was sold! They feel so lovely on the lips 🙂 x

   Reply
 2. Rachel Shuchat 12 April, 2016 at 00:09

  I definitely want to try these out, they sound like such a cool product!

  RachelShuchatMakeup

  Reply
  1. Jenni 12 April, 2016 at 09:55

   They are! Go try them, I bet you’ll love them and won’t be able to leave the store without one (that’s what happened to me) 😀 xx

   Reply
 3. jess 12 April, 2016 at 05:52

  i really like the packaging! and that velvet puff. it is so cute! x

  jess x | wellwellgirls.blogspot.com

  Reply
  1. Jenni 12 April, 2016 at 09:52

   The packaging is so cute! I just couldn’t resist it. xx

   Reply
 4. Serein 13 April, 2016 at 11:36

  I really need to get my hands on the Juicy Shakers! Nothing but great things about these babies.
  xoxo
  Serein
  https://sereinwu.com

  Reply
  1. Jenni 13 April, 2016 at 12:19

   They really are so lovely! xx

   Reply
 5. Ashley 15 April, 2016 at 17:52

  Oh I love Lancome lip colors but I haven’t tried this formula! Must buy!!

  Xoxo,

  Ashley || Sed Bona

  Reply
  1. Jenni 15 April, 2016 at 18:13

   Absolutely! You need to go buy it asap! xx

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *