My Mermaid Hair Dreams Come True

Irresistible Me Hair Extensions Review | Shakespeare & SparkleIrresistible Me Hair Extensions Review | Shakespeare & Sparkle

Irresistible Me Hair Extensions Review | Shakespeare & Sparkle

I don’t know about you, but I’ve always dreamed of having Disney princess worthy hair. That said, I don’t love the daily maintenance that comes with having really long tresses, which is why I chopped my hair last summer. But lately I’ve found myself longing for longer tresses again and found the perfect way to combine my mermaid hair dreams with my lazy girl hair habits; Irresistible Me hair extensions.

En tiedä teistä, mutta minä olen aina haaveillut Disney prinsessa hiuksista. En vaan erityisemmin välitä kaikesta siitä päivittäisestä huollosta mitä todella pitkät hiukset tuovat mukanaan, joten leikkasin tukkani viime kesänä. Viime aikoina olen kuitenkin alkanut taas kaipailemaan pitkiä hiuksia, ja löysin täydellisen tavan yhdistää merenneitohiushaaveeni ja laiskat hiustenhoitotapani; Irresistible Me hiustenpidennykset.

IRRESISTIBLE ME HAIR EXTENSIONS

Irresistible Me

I had never tried hair extensions before, but it’s something I’d always wanted to try, so when Irresistible Me offered to send me some of their beautiful extensions, I became immediately excited. I was a bit nervous about choosing the right extensions, but the people at Irresistible Me were insanely helpful, and their website has plenty of resources for hair extensions newbies like me. (Like this video for choosing your colour & this pin for choosing the right length). All of the extensions are individually handmade, so processing the order took a bit longer than I expected, but after the parcel shipped I had my extensions with me in less than a week. 

En ollut aikaisemmin kokeillut hiustenpidennyksiä, mutta se on jotain mitä olen aina halunnut kokeilla, joten kun Irresistible Me ehdotti yhteistyötä niin olin heti innolla mukana. Olin vähän huolestunut siitä osaisinko valita oikeat pidennykset, mutta Irresistible Me:llä oltiin todella avuliaita, ja nettisivulta löytyy paljon apua pidennysten valitsemiseen. (Niinkuin tämä video värien valitsemiseen ja tämä pin pituuden valintaan). Kaikki pidennykset tehdään käsin, joten tilauksen käsittelyssä kesti vähän kauemmin kuin odotin, mutta kun paketti lähti matkaan niin pidennykset olivat minulla alle viikossa.

Irresistible Me Hair Extensions Review | Shakespeare & Sparkle

The Hair

Irresistible Me hair extensions are 100 % natural Remy clip in hair extensions (which apparently means that all of the hairs are the right way round), and I was really surprised by how silky soft and natural they feel. They’re really high quality and since they’re natural it means that you can style, wash and even colour them. 

I wanted something that would give me a bit of length and volume but still look pretty natural and blend in nicely with my own hair so I went with the Irresistible Me hair extensions in Silky Golden Blonde in 18 inches & 140 grams. When I first opened the package I was sure that the colour would be too dark for me, but after clipping the extensions on, it actually blended in perfectly. The hair also has a lovely natural wave in it, which makes it blend in with my hair even better. 

Irresistible Me hiustenpidennykset ovat 100% luonnolliset Remy klipsipidennykset (mikä ilmeisesti tarkoittaa sitä että kaikki hiukset ovat oikeinpäin), ja olin todella yllättynyt siitä miten silkkisen pehmeiltä ja luonnollisilta ne tuntuvat. Ne ovat todella hyvälaatuiset, ja koska ne ovat luonnollista hiusta, niin niitä voi stailata, pestä ja jopa värjätä.

Halusin jotain joka antaisi hiuksilleni vähän lisää pituutta ja tuuheutta, mutta näyttäisi silti luonnolliselta ja sulautuisi omiin hiuksiini, joten päädyin Silky Golden Blonde 18 tuumaa & 140 grammaa pidennyksiin. Kun avasin paketin olin ihan varma että väri olisi liian tumma, mutta kiinnitettyäni hiustenpidennykset ne sopivat omiin hiuksiini täydellisesti. Pidennykset ovat myös luonnostaan vähän taipuisat, mikä saa ne sopimaan omiin luonnonkihariin hiuksiini vielä paremmin.

The How-To

Irresistible Me hair extensions clip on with little snap-on clips, that feel secure and won’t damage your own hair. Since I’d never tried hair extensions before, it took me a few practice runs (and YouTube tutorials) to properly clip them on but I got the hang of it eventually. And once you clip them on, they feel so comfortable and natural that you won’t even notice them. Honestly, I once accidentally went to the shop with one weft still on thinking that I’d taken them all out (I must’ve looked like a complete crazy person).  

Irresistible Me pidennykset kiinnitetään hiuksiin pienillä klipseillä, jotka tuntuvat tukevilta eivätkä vahingoita omia hiuksia. Koska en ollut aiemmin käyttänyt pidennyksiä niin tarvitsin muutaman harjoittelukerran (ja YouTube tutoriaalin) ennen kuin sain ne kunnolla kiinnitettyä. Mutta kun ne ovat kunnolla kiinni, niin ne tuntuvat niin mukavilta ja luonnollisilta että niitä hädintuskin huomaa. Oikeasti, lähdin kerran kauppaan yksi lisäke vielä hiuksissani, kun luulin että olin jo ottanut ne kaikki pois (näytin varmaan aika hullulta).

To be honest, I wasn’t expecting to love these and felt that hair extensions would probably be too much hassle for a low maintenance gal like me. But as it turns out, I love them! They give me the option to have amazing mermaid hair whenever I feel like it, without having to deal with the daily maintenance of washing & drying insanely long hair. Not to even mention the beautiful braids that I can do with this amount of hair…

Jos totta puhutaan, niin en odottanut rakastuvani näihin hiustenpidennyksiin, koska tykkään pitää hiusrutiinini todella simppelinä. Mutta tosin kävi, ja nämä ovat aivan ihanat. Pidennysten ansiosta saan nyt ihanat merenneitohiukset aina kun haluan, mutta minun ei tarvitse kestää päivittäin sitä pesu & kuivausrumbaa mikä pitkiin hiuksiin liittyy. Puhumattakaan siitä miten ihania lettikampauksia tällä tukalla voi tehdä…

signature

CHECK OUT: Current Haircare Routine & Hairdresser’s Invisible Oil.

Follow

Irresistible Me Hair Extensions Review | Shakespeare & Sparkle
And here’s my little photography assistant…

* Products gifted by Irresistible Me for review. All opinions are my own.

(Visited 72 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. jess 12 April, 2016 at 09:19

  the extensions look really amazing on you!
  i tried some extensions before and i do not like as they have a poor quality.
  but i would to try it. as you mentioned that it is very soft. i believe i am gonna like when i touch it! x

  jess x | wellwellgirls.blogspot.com

  Reply
  1. Jenni 12 April, 2016 at 09:52

   Thank you Jess! These really are so soft and lovely, I’d definitely recommend them. xx

   Reply
 2. Serein 12 April, 2016 at 12:18

  Sigh… I too dream of disney princess hair, I even tried to, but my hair is so heavy I just end up with headaches and alway throwing it up in a bun. I chopped my hair super short so the extension have to be blended in, but I do love the option to have mermaid her for a day. You look beautiful with them in.
  xoxo
  Serein

  Reply
  1. Jenni 12 April, 2016 at 14:27

   I wear my hair in a bun way often too! For me these extensions were the perfect way for having Disney princess hair, without actually having to live with it every day. Thanks Serein! xx

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *