A Little Lifestyle Book Haul

A Little Lifestyle Book Haul | Shakespeare & Sparkle

Don’t you just love the smell of a new book? I’ve been on a bit of a book buying hiatus all spring, since after moving and getting rid off dozens of books (and half our bookcases) I really didn’t feel like crowding the apartment with even more books. So I’ve been hitting the library pretty hard. But I obviously knew it couldn’t last forever (and there are some limits to what my little local library can offer), and this month three beautiful lifestyle books caught my eye, that I just couldn’t live without.

Onko mitään parempaa kuin uuden kirjan tuoksu? Olen ollut koko kevään pienessä kirjojen ostolakossa, koska hankkiuduttuani muutossa eroon vinosta pinosta kirjoja (ja yhdestä kirjahyllystä) niin kämppää ei vaan tehnyt mieli alkaa taas täyttää kirjoilla. Kirjastoa on tullut siis kulutettua tavallista enemmän. Tietenkään ostolakkoni ei voinut kestää ikuisesti (kirjaston valikoimillakin on rajansa) ja tässä kuussa törmäsin kolmeen ihanaan lifestyle kirjaan jotka minun oli pakko saada.

A Little Lifestyle Book Haul | Shakespeare & Sparkle

Lauren Conrad Celebrate

I own both Lauren Conrad Style & Beauty, so it made perfect sense that her newest book would find it’s way on my shelves too. Celebrate is Lauren’s take on entertaining and planning parties all the way from casual clambakes to a wedding. I’ve already started flipping through the pages of this one and it looks like a brilliant read!

Omistan sekä Lauren Conradin tyylistä että kauneudesta kertovat kirjat, joten tietysti hänen uusin kirjansa löysi myös tiensä hyllyilleni. Celebrate on täynnä Laurenin vinkkejä juhlien järjestämiseen, aina rennoista synttäreistä häihin asti. Olen jo alkanut selailemaan tätä opusta ja se näyttää todella hyvältä!

Love x Style x Life by Garance Doré

This was one of those “how on Earth have I not bought this before” books for me. Written by the French blogger and illustrator Garance Doré, this book is filled to the brim with advice on everything from style, to beauty, career and elegance. Plus, it also has one of the most Instagrammable book covers I’ve ever seen.

Tämä kirja on yksi niistä “miten ihmeessä en ole ostanut tätä aiemmin” kirjoista. Ranskalaisen bloggaajan ja kuvittajan Garance Dorén kirjoittama kirja on täynnä vinkkejä tyylikkääseen elämään pukeutumisesta kauneuteen, työhön ja eleganssiin. Lisäksi, tällä on yksi eniten kuvatuista kirjan kansista.

Bright Lights Paris by Angie Niles

Another blogger made book, this one is the newest addition to my ever growing Paris book collection. It’s a guide to shopping, eating and living, Parisian style. It looks absolutely beautiful and is filled with gorgeous photos and illustrations, but at a first glance seems more like a travel guide than a style guide. I’ll report back after giving it a good read!

What’s the last book you bought?

Toinen bloggaajan tekemä kirja, tämä on uusin lisäys aina kasvavaan Pariisi kirjakokoelmaani. Se on opas shoppailuun, syömiseen ja asumiseen, pariisilaisittain. Se näyttää todella kauniilta ja on täynnä upeita kuvia ja piirroksia, mutta muistuttaa ensisilmäyksellä enemmän matka- kuin tyyliopasta. Mutta raportoin sitten takaisin kun olen lukenut sen läpi!

Minkä kirjan sinä ostit viimeksi?

signature

CHECK OUT: Book Beauties & Current Lifestyle Favourites.

Follow

A Little Lifestyle Book Haul | Shakespeare & Sparkle

(Visited 112 times, 1 visits today)

6 Comments

  1. Jenni 13 April, 2016 at 11:28

   It’s a beautiful book! Glad you liked it Serein! xx

   Reply
  1. Jenni 13 April, 2016 at 12:18

   Thanks for the tip Ana, I’ll definitely check it out! xx

   Reply
  1. Jenni 13 April, 2016 at 23:19

   Thank you so much! xo

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *