Top 3 | Best Lip Glosses for Girls Who Don’t Like Gloss

Top 3 | Best Lip Glosses for Girls Who Don't Like Gloss | Shakespeare & Sparkle

Lip gloss has always been among my least favourite beauty products; the color pay off is usually non-existent, they’re sticky and gloopy, and I hate the feeling of having my hair stuck to my lips. However, lately I’ve discovered that it’s not the case for all lip glosses, and that great glosses also exists for those of us who hate the stickiness. Here are three of the best lip glosses for girls who don’t really love gloss:

Huulikiilto on aina kuulunut kosmetiikkainhokeihini; väri on yleensä olematon, ne ovat tahmaisia ja paksuja, ja inhoan sitä tunnetta kun hiukset tarttuvat huuliin kiinni. Viime aikoina olen kuitenkin huomannut etteivät kaikki huulikiillot ole sellaisia, ja niitäkin huulikiiltoja löytyy jotka sopivat meille jotka inhoavat tahmaisuutta. Tässä siis kolme parasta huulikiiltoa tytöille jotka eivät pidä huulikiillosta:

BEST LIP GLOSSES

Lancome Juicy Shaker

This is by far my favourite of the bunch. The Juicy Shakers are a combination of pigments and oils, making them the only lip gloss that I’ve ever tried that doesn’t have the tiniest hint of stickiness to it. Thanks to the oils they feel more slippy and moisturizing on the lips, and have just enough pigment in them to give your lips a lovely bit of colour. They each have their own delicious scent, and the packaging is one of the most unique I’ve ever seen (it’s shaped like a little cocktail shaker!). 

Tämä on ehdottomasti koko joukon suosikkini. Juicy Shakerit ovat yhdistelmä pigmenttejä ja öljyjä, mikä tekee niistä ainoan koskaan kokeilemani huulikiillon jossa ei ole ripaustakaan tahmaisuutta. Kiitos öljyjen sen koostumus on huulilla kosteuttava ja liukas, ja niissä on juuri tarpeeksi pigmenttiä tuomaan huulille vähän sävyä. Jokaisella kiillolla on oma herkullinen tuoksunsa, ja pakkaus on ehdottomasti uniikein mitä olen ikinä nähnyt (se näyttää pieneltä cocktail sheikkeriltä!).

NYX Butter GlossTop 3 | Best Lip Glosses for Girls Who Don't Like Gloss | Shakespeare & Sparkle

I only recently got to know the iconic Butter Glosses, but as soon as I tried one I understood why they’re so popular. These lip glosses are really creamy and buttery, with just a bit of stickiness to them, and they smell like vanilla cake. They’re also cheap as chips and the shade range has just about every colour you can think of.

Tutuistuin kuuluisiin Butter Glosseihin vasta hiljattain, mutta heti niitä kokeiltuani ymmärsin miksi ne ovat niin suosittuja. Nämä kiillot ovat todella kermaisia ja vain hitusen tahmaisia, ja ne tuoksuvat vaniljaleivoksilta. Ne ovat myös joukon edullisimpia ja sävyvalikoimasta löytyy käytännössä jokainen väri minkä voit kuvitella.

Tanya Burr Lip Gloss

These lip glosses were the first thing to actually convert me into a gloss girl. They can sometimes go on a bit thick, but they glide on to the lips easily and the pigmentation is really great even in the lighter shades. The gold packaging looks super chic (and much more expensive than it is) and they smell absolutely delicious and fruity. 

Are you a lip gloss gal?

Nämä huulikiillot olivat ensimmäisiä jotka oikeasti onnistuivat käännyttämään minut kiiltojen käyttäjäksi. Ne saattavat joskus tuntua vähän paksuilta, mutta ne levittyvät huulille helposti ja ovat todella pigmenttisiä jopa vaaleissa sävyissä. Kultainen pakkaus näyttää tyylikkäältä (ja paljon kalliimmalta kuin onkaan) ja ne tuoksuvat todella herkullisilta ja hedelmäisiltä.

Mitäs te tykkäätte huulikiilloista?

signature

CHECK OUT: Best Cleansing Face Masks & Lip Product Addict Tag.

Follow

Top 3 | Best Lip Glosses for Girls Who Don't Like Gloss | Shakespeare & Sparkle

(Visited 47 times, 1 visits today)

16 Comments

 1. jess 02 May, 2016 at 08:22

  since i am not a fan of lip glosses, i need to try them
  and the lancome juicy shaker has so many great floating around the internet<3

  jess x | wellwellgirls.blogspot.com

  Reply
  1. Jenni 02 May, 2016 at 09:43

   The Lancome Juicy Shaker is so great! xx

   Reply
 2. Pinja 02 May, 2016 at 09:12

  Nuorempana en muita kuin kiiltoja käyttänytkään, mutta nyt hiljattain nimenomaan se tahmaisuus on saanut mut valitsemaan ennemmin punan kuin kiillon, koska en jaksa repiä hiuksia irti tahmaisista huulista joka viides minuutti. Täytyy varmaan antaa jollekin näistä mahdollisuus, jos vaikka mun kiiltorakkaus taas palaisi! 🙂

  Reply
  1. Jenni 02 May, 2016 at 09:44

   Mulla on vähän sama juttu, nuorena tuli käytettyä paljonkin mutta sitten niistä tuli inhokki. Näiden avulla on ainakin mun kiiltorakkaus palautunut eli kannattaa kokeilla! 🙂

   Reply
  1. Jenni 02 May, 2016 at 17:41

   For me lip gloss is such an easy thing to wear when I can’t be bothered with lipstick 😀 And the Butter Glosses smell amazing! xx

   Reply
 3. Nereyda Gonzalez 03 May, 2016 at 00:22

  I happen to love glosses, I don’t know why but I love the feel of it on my lips. The butter glosses are a favorite of mine as well as the Buxom lip polishes. I really want to try that Juicy Shaker.

  Nereyda│ This Girl Is Obsessed

  Reply
  1. Jenni 03 May, 2016 at 11:09

   We all have our own preferences 🙂 The Butter glosses are so lovely, and I’ve never tried the Buxom glosses! xx

   Reply
 4. Matea 03 May, 2016 at 17:48

  I’d love to try Lancome Juicy Shakers, everyone around me is raving about them lately! 🙂

  Reply
  1. Jenni 03 May, 2016 at 20:24

   You should definitely try them, I’m hooked! 🙂

   Reply
 5. kelsey 03 May, 2016 at 21:38

  Couldn’t agree more with your intro love! I’ve never been a fan of lipgloss though I adore my lip butters from NYX. I’m so excited that you wrote about the Lancôme lip oils as I just discovered them the other day. Do they last decently long? Xo

  Kelsey | http://www.abalancingpeach.com

  Reply
  1. Jenni 03 May, 2016 at 22:19

   Glad to know it’s not just me! I’m really loving the Lancome lip oils (they feel so lovely on the lips!), but the longevity is not that great to be honest. xx

   Reply
 6. Daisy 06 May, 2016 at 15:47

  I love the Lancome Juicy Shakers, they feel so weightless on the lips! I haven’t tried any of the NYX lip products but haven’t stopped hearing amazing reviews so they are top of the list <3

  Reply
  1. Jenni 06 May, 2016 at 22:41

   They are so lovely aren’t they? I’ve also yet to try anything else by NYX, the Soft Matte Lip creams are next on my list! xx

   Reply
 7. Claire 14 May, 2016 at 16:35

  I’m a NYX Butter Gloss girl all the way, they are gorgeous, very similar to the Laura Mercier Lip Glaces, but so much cheaper 🙂
  xxx Claire
  https://www.claireellis.co.uk/

  Reply
  1. Jenni 15 May, 2016 at 17:53

   They are really lovely, aren’t they? I haven’t actually tried anything by Laura Mercier yet, but I’d so love to. xx

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *