New Brand Love | French Girl Organics

French Girl Organics | Shakespeare & Sparkle

Who knew that you can also find beauty on Etsy? One day while browsing my Etsy recommendations I ran into a little shop called French Girl Organics, and immediately felt like it was a match made in heaven. French inspired organic skincare with beautiful minimalistic packaging? Oui, s’il vous plaît! So I ordered a few bits to try, and today I’ll share my thoughts on them.

Kuka tiesi että Etsystä löytää myös kosmetiikkaa? Yhtenä päivänä selaillessani Etsyn suosituksiani, törmäsin kauppaan nimeltä French Girl Organics, ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Ranskan inspirioimia luonnollisia ihonhoitotuotteita kauniilla minimalistisilla pakkauksilla? Oui, s’il vous plaît! Joten tilasin muutamia juttuja kokeiltavaksi, ja ajattelin tänään kertoa mitä olin niistä mieltä.

FRENCH GIRL ORGANICS

French Girl Organics | Shakespeare & Sparkle

French Girl Organics Rose Crème Lumière

This moisturizer is probably my favourite of all the things that I bought. It’s a really lightweight cream packed with Moroccan rose and hyaluronic acid, meaning that despite the light texture it still adds a ton of moisture to your skin. I love using it in the mornings mixed with a touch of the Clarins Instant Light Radiance Boosting Complexion Base, to give my skin a boost of radiance. It also sinks in really fast making it the perfect base for makeup, and it has a lovely subtle rose scent.

Tämä kosteusvoide on varmaan suosikkini kaikista tilaamistani jutuista. Se on todella kevyt voide täynnä marokkolaista ruusua ja hyaluronihappoa, mikä tekee siitä kevyestä koostumuksesta huolimatta todella kosteuttavan. Tykkään käyttää tätä aamuisin sekoitettuna ripaukseen Clarinsin valovoidetta, tuomaan kasvoille kunnolla hehkua. Se myös imeytyy todella nopeasti, mikä tekee siitä loistavan meikin alle, ja sillä on hennon ruusuinen tuoksu.

French Girl Organics Néroli Crème Fraîche Moisturizer

This moisturizer has perhaps the most unique texture I’ve ever seen, as like the name suggests, it actually feels like crème fraîche. It’s a rather thick whipped cream that takes some time to absorb and leaves your skin feeling a bit tacky, which is why I’ve been using it as a night cream. It’s also packed with chamomile and rooibos tea, so it’s perfect for calming down your skin in the evening. The only thing I have to say that I don’t love about this product is the scent, but if neroli is something you’re into, you’ll surely love it.

Tällä kosteusvoiteella on ehkä erikoisin koostumus mitä olen koskaan kokeillut, koska kuten nimi vinkkaa, se oikeasti tuntuu crème fraîchelta. Se on melko paksua voidetta joka vaatii jonkin verran aikaa imeytyäkseen ja jättää ihon vähän tahmaisen tuntuiseksi, joten olen käyttänyt sitä yövoiteena. Se on myös täynnä kamomillaa ja rooibos teetä, joten se on täydellinen ihon rauhoittamiseen iltaisin. Ainoa juttu mistä en tässä pidä on sen tuoksu, mutta jos tykkäät nerolista niin tämä on varmasti sinulle mieleen.

French Girl Organics | Shakespeare & Sparkle

French Girl Organics Néroli Floral Toner

Toners are something that share opinions, as some swear by them and some feel like they make no difference whatsoever. I happen to love a toning step in my routine, and feel like it’s really made a difference in my skin. This toner is packed with sea minerals to clear impurities, and even though I wouldn’t say it’s made as much of a difference in my skin as my La Roche-Posay toner, it feels really soothing and hydrating. It’s a lovely fine mist, and somehow I don’t mind the neroli scent in this one.

Kasvovedet jakavat mielipiteitä; jotkut luottavat niihin ja toiset ovat sitä mieltä etteivät ne tee oikeastaan mitään. Minä kuulun ensimmäiseen ryhmään ja tykkään käyttää kasvovettä osana ihonhoitorutiiniani. Tämä kasvovesi on täynnä merimineraaleja jotka poistavat epäpuhtauksia, ja vaikken olekaan huomannut ihossani yhtä isoa eroa kuin La Roche-Posayn kasvoveden kanssa, niin se tuntuu todella rauhoittavalta ja kosteuttavalta. Suihke on ihanan hento eikä nerolin tuoksukaan jostain syystä haittaa.

French Girl Organics | Shakespeare & Sparkle

French Girl Organics Rose Body Silk

To be honest, I mostly bought this one because of the name (since we already know I have a pretty bad body lotion hoarding problem). But Body Silk, how was I supposed to resist? It’s a very lightweight lotion that’s easy to apply and sinks in in a blink, and is packed with lovely hydrating ingredients like aloe and coconut oil. For winter I feel like I’d need something a bit heavier, but for summer this is the perfect light moisturizer that leaves my skin feeling like silk and smelling subtly of roses.

Have you tried anything by French Girl Organics?

Jos rehellisiä ollaan, niin ostin tämän likinnä nimen takia (koska kuten tiedätte niin minulla on melkoinen vartalovoiteiden hamstrausongelma). Mutta kun voiteen nimestä löytyy sana silkki, niin miten olisin voinut vastustaa? Se on todella kevyt voide joka on helppo levittää, imeytyy silmänräpäyksessä ja on pakattu täyteen kosteuttavia ainesosia kuten aloe veraa ja kookosöljyä. Talvella luulen tarvitsevani vähän paksumman kosteusvoiteen, mutta kesäksi tämä on täydellisen kevyt kosteuttaja, joka jättää ihoni silkin tuntuiseksi ja ruusun tuoksuiseksi.

Onko French Girl Organics sulle tuttu brändi?

signature

CHECK OUT: New Brand Love: Estelle & Thild.

Follow

(Visited 257 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Kelsey 26 May, 2016 at 19:35

  Seriously stocking up on some of these! I’m so glad to hear your opinions on them as sometimes I think Etsy reviews lack some detail. I think I’m going with the lip polish + neroli serum! xo

  Kelsey | http://www.abalancingpeach.com

  Reply
  1. Jenni 26 May, 2016 at 19:44

   Oh, I’m jealous! I’ve read such great things about the lip polish and definitely would’ve gotten that one if I wasn’t already fully stocked on lip scrubs… xx

   Reply
  1. Jenni 26 May, 2016 at 22:54

   They are so lovely and I adore the minimalist packaging! xx

   Reply
 2. Pinja 26 May, 2016 at 22:48

  Mulle ei oo kyllä tullut mieleenkään etsiä Etsystä kosmetiikkaa! Kiitos vinkistä, tää näyttää ja kuulostaa tosi hyvältä 🙂 Miten oli muuten postituskulujen ja tullien laita? xx

  Reply
  1. Jenni 26 May, 2016 at 22:57

   No ei mullekaan! Mutta sieltähän löytää vaikka mitä 😀 Postikulut näillä oli aika kalliit, about parikymppiä, ja tullin kanssa se on aina ihan tuurista kiinni. Välillä oon joutunut maksamaan tulleja ja välillä on tullut ihan suorilla ilman mitään ongelmia. xx

   Reply
  1. Jenni 27 May, 2016 at 18:31

   Thank you sweet girl! xx

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *