Uusia alkuja

Olen pohdiskellut tämän postauksen kirjoittamista jo pitkään, ja nyt minusta tuntuu että on vihdoin aika. Kulunut vuosi on ollut minulle täynnä isoja muutoksia. Viime syksynä muutin uuteen kaupunkiin ja aloitin uuden työn, johon ihastuin heti ja joka pitää minut todella kiireisenä. Ajattelin että uuden kaupungin, uuden asunnon ja uuden työn myötä muutokset riittäisivät vähäksi aikaa, mutta elämä ei aina mene niin kuin suunnittelee. Joten puoli vuotta sitten muutin taas uuteen kotiin, tällä kertaa yksiöön.

Eroaminen kuuden vuoden suhteen jälkeen on tosi henkilökohtainen asia, mitä ei mielellään käsittelisi niinkin julkisesti kuin tämä blogi. Mutta koska tiedän että osa teistä odottaa innolla hääsuunnittelupostauksia, niin tiesin että ennemmin tai myöhemmin minun olisi sanottava erosta jotain. Koska kyseessä on tosi henkilökohtainen juttu, niin toivon että ymmärrätte etten avaa eron syitä sen enempää. Elämän onnellisia asioita huutaa mielellään vaikka talojen katoilta, mutta kun jotain vaikeaa tapahtuu sen pitäisi mielummin itsellään. Olen kiitollinen niistä kuudesta vuodesta jotka sain jakaa ihanan ihmisen kanssa, ja me jatketaan tästä eteenpäin ystävinä.

Syksy on minulle aina ollut sellaista uusien alkujen aikaa. Jotenkin ehkä jopa enemmän kuin uutena vuotena, asetin aina syksyisin itselleni uusia tavoitteita ja tein suunnitelmia. Ehkä se liittyi kouluvuoden alkuun, ehkä siihen että synttärini ovat syyskuussa ja siitä alkaa aina ikään kuin minun elämäni uusi vuosi. Tänä vuonna se tuntuu erityisen paljon siltä.

(Visited 126 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *